Meniu Închide

Relația Sexuală

     Aici este temelia unui cuplu. Când relația sexuală s-a terminat, atunci și relația s-a închis. Este simplu, toată dinamică pornește de aici. N-aș spune că este vorba neapărat de pula în pizdă, ci mai degrabă de dansul energetic din punct de vedere sexual pe care îl au cei doi în cuplu.

     Problemele în relația sexuală pornesc din stima de sine. Dacă există probleme legate de “cine sunt eu”, acestea se vor vedea în relația sexuală și în raportul relațiilor din viața unei persoane. La rândul lor, problemele legate de “cine sunt eu” pornesc în primul rând din burta mamei, după cum povesteam în articolele anterioare.

     Vreau să punctez ceva interesant ce se întâmplă în momentul trezirii spirituale legat de sexualitate. Cred că vă interesează pe toți asta.

     În momentul trezirii spirituale, chakrele noastre încep să vibreze la o frecvență superioară, inclusiv chakra 2 care este responsabilă de relația sexuală și relațiile din viața noastră. Ce înseamnă asta? Că nu mai vibrăm cu un anumit tip de anturaj cu care am fost obișnuiți, chiar și de relații amoroase. Începem să vibrăm și să atragem alt tip de oameni ce sunt apropiați de frecvența noastră. Aici se produce și acea îndrăgosteală de maestrul spiritual, după cum povesteam.

     Și ce se întâmplă dacă noi vibrăm cu alți oameni? Asta trebuie să fie bine, nu?

     Păi aparent da, dar din punct de vedere sexual există multe frustrări sexuale întâlnite la majoritatea oamenilor din acest motiv. De ce? Pentru că nu mai au cu cine să se fută așa cum trebuie :))  Oamenii treziți sunt puțini în comparație cu cei adormiți. 

     În momentul trezirii spirituale, eșți în altă putere. Altfel sunt câmpurile tale, aura ta, vibrația ta, nivelul tău de conștiență. Din acest motiv nu vei mai putea să rezonezi din orice punct de vedere cu cei adormiți. Vei putea să-i înțelegi, să ai compasiune față de ei și un nivel superior de înțelegere. Dar nu vei putea să te conectezi cu ei din anumite puncte de vedere, cum ar fi sexualitatea. Dacă înainte erai mare divă, după momentul trezirii s-ar putea să rămâi cu mai puțini admiratori (ciudato cu corp futabil). Și poate că încerci să faci sex cu cel mai puțin trezit, dar nu te vei simți împlinită, ești la altă vibrație, ai o putere sexuală mai mare decât el, așa că îl vei domina și nu vei simți cu adevărat că ești futută pe bune. Așa cum ziceam în clipul de pe YouTube, dacă eu pot să conduc un motor de 600 cmc, sigur că mă pot plimba și cu bicicleta, dar nu-mi va oferi aceeași satisfacție. Așa că prefer motoarele de minim 600 cmc. Despre asta vorbim.

     Cu cât urci în vibrație și conștiență, nu doar cu mintea, ci cu tot cu corpul fizic, astfel încât să ai parte de această transformare din prima până în ultima chakră, cu atât eșți mai puternic și ai nevoie de cineva pe calibru cu tine ca să-ți împlinească nevoile. Și cu cât urci mai sus, cu atât sunt mai puțini. Te poți duce și cu cei de mai jos, dar repet, nu te vor satisface total. Așa că, să știți că s-ar putea să-l bubuiți cu totul pe cel ce este sub voi vibrațional. Îi dați chakrele peste cap.

     Prin relația sexuală ziceam că se produce o alchimizare între cei doi la nivel transformator. Asta bineînțeles, dacă este și făcută cu chef și poftă. Dacă e la mișto ca la prostituate, aia nu o să aducă decât o masturbare în vagin și atât. Femeile ce fac asta cu bărbații, adică ce fac sex lipsite de chef și de poftă, vor ajunge să aibă probleme grave cu ovarele și cu stima lor de sine ca femei. Și cred că asta se aplică într-o oarecare măsură și la bărbați. Atât că bărbatul e mai mereu cu chef în comparație cu femeile ce au nevoie să aibă o anumită stare înainte de a se deschide, așa că asta se întâlnește mai rar.

     Această alchimizare este necesară în procesul nostru transformator. La nivel subtil, corpul tău știe de ce se simte atras de celălat și ce nevoie de alchimizare și transformare are. Așa că nu o inhiba. Dar folosește-o cu cap.

     Nu degeaba simți atracție sexuală față de cineva. Acolo este ceva între voi. Așa că trebuie să analizezi bine de ce te simți atrasă fix de genul x de bărbați sau fix de el. De undeva a plecat și are un sens în viața ta.

     Cum ziceam, atragem în viața noastră parteneri în funcție pe ceea ce suntem, mai mult decât pe ceea ce gândim și ne dorim. De ce? Suntem influențați profund de subconștient. Și acolo se adună multe lucruri. De exemplu, te poți simți atrasă de bărbații creativi care pictează din cauza unei străbunici ce are ceva de rezolvat și învățat cu acei bărbați. De ce tocmai ei? Este o cheie undeva. Ai ceva de alchimizat și de transformat în tine prin acei bărbați. Adică ai o lecție și lucruri de înțeles cu ei. După ce îți sunt clare lecția și transformarea, se va încheia sigur și acea relație. Nu te vei mai simți atrasă de genul acela. Poate te vei deschide spre alt tipar, în funcție de nevoile tale în evoluție.

     Pur și simplu câmpul te trage spre un anumit tipar. Nu alegi tu de cine vrei să te simți atrasă sexual decât după ce subconștientul tău este curat și ai putere de decizie cu adevărat în calitate de co-creator conștient.

     Căutăm acea relație minunată tantrică, nu? Dar relația aia nu vine prin relații karmice sau pe orice alt tipar toxic. Ea vine și se formează într-un cuplu cu adevărat trezit și vindecat.

     Așa că analizați bine cine sunteți voi, la ce nivel sunteți, de ce anume vă simțiți atrași sexual și ce puteți face pentru a avea parte de acest proces alchimizator și transformator în conștiinta voastră.