Meniu Închide

Sacrificiul în Iubire

     Cândva se știa de importantă acestui “sacrificiu” în numele iubirii. Să sacrificăm ce? Rezistentele la iubire.

     Bunicii noștri încă aveau această perspectivă a sacrificiului în numele iubirii. Stăteau în căsnicia lor și își puneau orgoliu pe cruce ca să țină căsnicia în picioare. Cumva în anumite contexte poate să fie bine iar în altele nu. Când merge asta? Când ceea ce sacrificăm este ceea ce nu este bun la noi iar prin asta ne slefuim caracterul și sufletul. Și când nu este bun acest sacrificiu. Atunci când nu este din iubire ci este din orgoliu și nu facem altceva decât să ne pierdem sufletul pentru o relație toxică. Știm deja povestea.

     Acest sacrificiu în numele iubirii nu se întâmplă doar în relații ci în viața noastră de zi cu zi. Suntem provocați în evoluția noastră să slefuim anumite aspecte, să renunțăm la prostie, ignoranța s-o lăsăm iar prin asta să ne învățăm lecțiile și să devenim o varianta mai bună a noastră. Sacrificiul în numele iubirii divine nu aduce ceva rău, ci aduce doar răsplată sufletească, libertate și ridicare în constiintă. Însă nu este văzută bine de către rezistentele noastre ce încă vor să rămână în picioare și să dicteze jocul.

     Fie că ne place sau nu, în fiecare zi avem această provocare să devenim o variantă mai bună a noastră prin alegerea iubirii vs rezistentele împotriva ei. Mai mult decât atât fiecare trebuie să se cunoască pe sine și să vadă unde își are provocările. Vă invit la analiza amprentei energetice să aflăm împreună.