Meniu Închide

Niveluri de Conștiență

     Ce este un nivel de conștientă? Reprezintă modul în care interpretăm realitatea din jurul nostru.

     Acest nivel este setat în urma evoluției din spate ca spirit. În funcție de experiențele avute, de lecțiile de viață și de ispitele trecute, urcăm pe anumite trepte superioare (sau cădem) și interpretăm realitatea din acea perspectivă/acel unghi.

     Un nivel de conștientă este precum o Matrice. Eșți într-o pânză de păianjen și interpretezi realitatea în funcție de matrice. În acea matrice există un anumit sistem de valori, anumiți oameni-entități-spirite, anumite evenimente și experiențe pe care le poți avea. Toate aceste experiențe din matrice te fac să evoluezi și să-ți înțelegi anumite lecții de viață pentru a-ți duce crucea acelei realități până la capăt, a te elibera de acea matrice și a urca pe un nivel superior de înțelegere în urma evoluției avute. 

     Nu te poți elibera dintr-o matrice până nu-ți înveți lecțiile de acolo. Astfel rămâi prins în pânză până treci examenele. Fiecare dimensiune-subdimensiune are partea ei fixă pragmatică unde îți poți exprima creativitatea în limitele impuse de vibrație. Spre exemplu Matricea 3D Fizică are partea ei fixă cu legile ei fizice, Matricea Dimensiunii 4 cu legile ei fixe Astrale s.a.m.d. Toate cele 12 Dimensiuni cu Subdimensiunile lor se află într-o simfonie și sincronicitate perfectă cu viața. Precum roțile în interiorul altor roți.

     Asa se schimbă mai mereu percepția pe care o avem asupra realității. De ce? Pentru că urcăm.

     Am discutat în articolele precedente despre Cele 12 Dimensiuni, fiecare dimensiune conținând 12 SubDimensiuni, în total fiind 144 de Dimensiuni. Deci 144 de modalități în care interpretăm realitatea + Non-Creația („locul” unde nu există o matrice a realității ci însăși non-creația pe care creația nu o poate interpreta). Nivelurile de Conștientă se asociază și cu Vibrația deoarece fiecare Dimensiune-Subdimensiune are vibrația ei specifică.

     Fiecare spirit este conștient de mai multe sau mai puține realități/matrici ale acestor  12 dimensiuni. Din acest motiv tu dacă te situezi pe un nivel mai superior față de alt om, nu-l poți convinge de realitatea pe care tu o vezi deoarece el nu este pregătit să o vadă și nu are cum. Este ca și cum ai avea pretenția de la un animal să vorbească precum omul.

     Cred că toți ați exprimentat cel puțin o singură dată un salt pe un alt nivel de conștientă asupra vieții și ați văzut schimbările externe care se produc precum relații care pleacă (dacă le dați și voie să plece și nu rămâneți prea atașați), schimbări de job, alți oameni cu care te înconjori, modul diferit în care te percep cei din jurul tău, diferite capacități extrasenzoriale dobândite etc.

     Practic este precum creșterea unui om. Când ești copil vezi lumea cu alți ochi, adolescent o vezi altfel, adult în mod diferit s.a.m.d. Toate astea au ca scop evoluția spirituală dacă suntem suficienți de maturi spiritual pentru a o face conștienți.

     De acest aspect mă lovesc des în analizele mele cu clienții. Foarte mulți sunt în pragul de a trece la un nivel superior de conștientă însă se blochează în anumite lecții neînțelese, sau neintegrate, ori au nevoie de îndrumare spre a face acest pas. Alții nu vor să lase relațiile vechi ce nu mai sunt de folos în urmă, altora le este frică de cum I vor vedea ceilalți, alții se sperie chiar de puterile lor parapsihice dobândite s.a.m.d

     Mulțumită analizei amprentei energetice putem să vedem aceste aspecte din viață, pe ce nivel de conștientă se situează omul, ce lecții are de integrat, ce cruce are de dus până la capăt și ce ispite are de înfruntat spre a trece pragul. Drept pentru care vă invit cu brațele deschise să vă faceți și voi analiză amprentei energetice pentru a vă înțelege mai bine și a urca trepte conștienți.