Meniu Închide

Despre Deja Vu

Ce este Deja Vu?

     Cred că fiecare a avut cel puțin un singur Deja Vu în viața lui. Haideți să îl explicăm puțin.

     Mare parte din oameni cred că atunci când au un Deja Vu înseamnă că au mai fost într-o altă viață în acel loc. Ei bine este doar 10% adevărat.

     Deja Vu este acel sentiment când s-a mai întâmplat acel lucru. Ca și cum ai mai trăit acel eveniment. Cum te uiți la un film de exemplu și cunoști acea fază din film și ce urmează să se întâmple.

     Ori tu dacă treci prin oraș și ai acea stare de Deja Vu, nu are cum să însemne că ai mai fost într-o altă reîncarnare acolo pentru că nu existau aceleași condiții în urmă cu 100 de ani să spunem pe unde ai trecut. A, faptul că te duci prin Iordania de exemplu și ai sentimentul de familiaritate cu acea zonă, poate să indice că ai mai avut reîncarnări pe acolo, dar este total altceva față de Deja Vu.

     Eu interpretez Deja Vu în felul următor. Personal de câte ori am experiențe de Deja Vu în viața mea se întâmplă chestii interesante, să zicem sunt niște schimbări sau urmează să am niște trăiri interesante pentru evoluția mea.

De unde am decodat eu că vine asta?

1)Fie m-am proiectat cândva în viitor prin astral și am văzut deja acest eveniment.

2)Fie Sinele meu Superior din viitor s-a întors în prezentul meu de acuma să regleze niște lucruri, și din cauza asta trec și printr-o perioadă interesantă cel puțin. Știu că sună greu de înțeles pentru mintea noastră liniară 3D acest lucru dar așa l-am decodat eu.

     Deja Vu nu este chiar previziunea viitorului. Nu este ca și cum intuiești că peste 2 minute o să cadă un copac și prin asta ai prevăzut viitorul. Repet, starea de Deja Vu este strict sentimentul că s-a mai întâmplat acel lucru pe care-l făceai în acel moment cu cele mai mici detalii. Atâta tot. Și asta o interpretez eu ca fiind ori Sufletul meu ce cândva în trecut s-a proiectat deja în Viitorul lui pe care îl trăiesc eu în Prezent, ori Sinele meu Superior face niște ajustări în prezentul meu.

Voi ce părere aveți de acest Deja Vu?