Meniu Închide

Despre Frică şi Credinţă

Despre frică şi credinţă

     De fapt… tuturor ne este frică de a nu ne fi frică 😅

     Frica se află într-o strânsă legatură cu lecţiile de viaţă şi cu karma noastră, despre care am tot discutat în articolele noastre.

     Frica ţine în mod special de corpul nostru fizic şi de supravieţuire. Ea apare ca o stare de respingere şi neeaceptare a unui eveniment real sau imaginar.

     Frica este ne ţine în ciclul samsaric. Frica vine din creierul nostru şi ne menţine în acest ciclu karmic. Ceea ce se mai regăseşte în creierul nostru sunt lecţiile de viaţă asociate personalităţii lobului frontal 😮

     Frica este direct legată de evoluţia noastră 3D. Fără corpul fizic şi fricile lui, ne-ar fi destul de greu să avem o continuitate şi o evoluţie 🤨

     Spre exemplu, frica de moarte te menţine în viaţă prin faptul că te face să munceşti şi să ai un acoperiş deasupra casei. Asta ne împinge înainte, ne detrmină să avem o evoluţie. Dacă nu am avea această frică, probabil am sta ca nişte blegi, nu am face nimic toată ziua şi am muri de foame.

    Fricile sunt localizate în special la baza primei chakre. Fiind şi chakra care ţine de împământare şi de corpul fizic. Cu cât avansăm mai mult în evoluţia noastră spirituală, cu atât scoatem mai multe frici la suprafaţă şi la vindecare/eliberare.

     Fricile pot veni din mai multe surse precum karma. Putem prelua frici de la neam, de la familie, de la iubit/iubită, de la apropiaţi, de la colegi ş.a.m.d.

     Spre exemplu, o frică care este moştenită de pe vremea Atlantidei este frica de bubuituri bruşte. Ştiti acel moment când mergi liniştit pe stradă şi brusc claxonează cineva langă tine şi te sperii instinctual 😒

     O altă frică pe care o are poporul român este frica de a fi “ţepuit”. Frica şi paranoia că toată lumea vrea să te fure şi să te păcălească 😅

     Fricile pot fi reale şi imaginare

   Fricile reale sunt cele pe care le conştientizăm şi sunt de bun simţ, având rolul de a nu ne denatura fiinţa, precum faptul că nu ne aruncăm de la balcon sau într-un vulcan sub pretextul ,,eu sunt curajos şi neînfricat”.

   Iar fricile imaginre sunt cele precum grijile că mâine va veni un mare cutremur, sau că mâine ne vom îmbolnăvi sau că cineva nu te place pentru că… sau orice lucru care nu ţine de pragmatism.

     La baza primei chakre, noi suntem conectaţi cu centrul Mamei Pământ. Aşa putem să simţim frică şi anxietate cu ceva timp înainte să se producă un cutremur sau un cataclism natural. Asta vine ca un avertisment, ca să ne pregătim, nu ca să ne sperie şi mai rău. Ce este imporant este să respirăm conştient în astfel de momente, să stăm detaşati pur şi simplu şi să ne urmărim respiraţia pentru a nu ne pierde cumpătul 👍

     Blocajele şi fricile noastre sunt cele ce ne împing spre evoluţie. Spre exemplu, frica de a nu face ceva greşit şi de a face totul perfect. Întâlnesc astfel de cazuri, ale celor care vin din alte vieţi cu talentul de a se arunca cu capul în faţă, de a nu avea raţiunea dezvoltată, de a nu fi calculat, organizat iar în viaţa aceasta au moştenit o astfel de frică, special ca să îşi dezvolte aceste capacităţi raţionale şi de bun simţ.Când îşi va întelege lecţia de viată, atunci va avea posibilitatea să elibereze frica şi să se simtă întregit.

     Atunci când ne învătăm lectiile putem sa depaşim aceste frici şi să trecem mai departe. Ele vin să ne ajute în evoluţia noastră, nu să ne blocheze. Faptul că stagnăm se datorează lipsei noastre de voinţă, cunoaştere, credinţă şi pragmatism (stâpanirea celor patru elemente: foc, aer, apă şi pământ) 😮

     Pentru a elibera o frică este nevoie să coborâm în adâncul subconştientului, să o conştientizăm şi să-i înţelegem mesajul. Asta se poate face prin hipnoză, meditaţie, perioade astrale, evenimentele de zi cu zi etc. Secretul constă în a trăi conştient şi a privi viaţa detaşându-te de ea. Mai departe, avem nevoie de cunoaştere, voinţă, credinţă şi pragmatism pentru a ne elibera de ele. Iar aceste virtuţi se câştigă prin studiu şi experienţă 👍

     Cu cât creştem în vibraţie şi evoluţie spirituală personală dar şi la nivel colectiv, cu atât fricile noastre ies la suprafaţă din ce în ce mai intens. Şi cum credinţele noastre generează realităţi, la fel şi fricile noastre o fac. Fricile sunt în strânsă legatură cu credinţele noastre şi ne influenţează realitatea pe care o trăim. Astfel că, dacă ne aflăm în dimensiuni superioare sau în punct 0 aceste trăiri se vor materializa instant şi ne vor întoarce înapoi în această dimensiune 3D până învăţăm să le depăşim.

     Spre exemplu, frica de hoţi într-o vibraţie superioară îţi atrage hoţi în viaţa ta, să te fure şi să te omoare. Aşa te întorci înapoi, să înveţi lecţia 😒

     Ei bine, ce nu am spus este că frica se află şi într-o strânsă legatură cu sexualitatea din moment ce se află la baza primei chakre şi este legată de corpul nostru fizic. Din acest motiv, bărbaţii cu sensibilitate mare au multe anxietati (frici) îşi fac “filme” şi îşi caută scăparea în femei multe şi diverse pentru a se simţi în siguranţă.

     Pe partea de frici şi sexualitate ar fi mai multe de spus, în relaţia cu partenerul, de ce şi cum ne simţim atraşi de anumite persoane/arhetipuri… despre aceasta am scris în articolele care ţin de evoluţia în relaţii şi îndragosteala.

     Acolo unde se află cele mai mari frici ale noastre, acolo este şi cel mai mare potenţial care aşteaptă să fie deblocat prin înţelegerea lecţiilor noastre de viaţă.

     Cu adevărat vom fi liberi, când ne vom elibera de fricile minţii.

     Din acest motiv vă încurajăm să vă faceţi analiza amprentei energetice, să vă cunoaşteţi mai bine pe voi şi planul de viaţă ales spre evoluţia voastră conştientă. Astfel, să vă înţelegeţi umbrele/fricile şi să vă Iluminaţi adevăratul Potenţial pentru care aţi venit aici la întrupare.

     Prin cunoaşterea de sine câştigăm înţelepciune, libertate şi putere.

Vă Mulţumim şi Vă Iubim! 🤗 ❤️