Meniu Închide

Evoluția în Familie

     Cunoaștem deja faptul că nu întâmplător ai părinții și copii pe care i ai. Totul are un rost și un sens în mintea divină, un sens pe care noi trebuie să-l înțelegem dacă vrem să ne adaptăm vremurile din prezent și cele ce urmează.

     Este un nou mod și concept sănătos de a vedea lucrile ce este valabil pe următoarele sute de ani. Un concept tipic erei Vărsătorului. 

     Să luăm un exemplu. Tu eșți o persoană tare rigidă. Iar copilul tău este o persoană foarte flexibilă. De ce fix așa? Care-i scopul? Universul tinde mereu spre echilibru. Tu înveți de la copil să fii mai flexibil iar copilul învață să fie mai serios. Și așa ca de exemplu într-un cuplu se armonizează părintele cu copilul. Bineînțeles că într-o analiză lucrurile sunt mult mai complexe decât atât, am pus în aspecte generale.

     Sau nu degeaba atragi în jurul tău doar oameni de un anumit tipar pe care tu-l judeci sau nu-ți place pur și simplu. De ce fix foștii tăi parteneri, colegi la muncă, șeful, cumnata și chiar actualul soț repetă același patern? Unde este un echilibru de făcut, tu îl atragi în viața ta cu o lecție. Și aici trebuie să aflăm care lecție.

     Înțelegeți principiul? Atragem în viața noastră tipare comportamentale și trăsături de caracter bazate pe nevoile noastre interioare ca suflet. Fie că ne place sau că acceptăm sau nu asta, este o lege a universului.

Iar dacă îți este clar cine ești tu, soțul și copii tăi, vei înțelege mai bine de ce formați o familie și care sunt lecțiile în toată povestea pentru a vă armoniza sănătos. Pentru asta eu vă invit la analiza amprentei energetice.