Meniu Închide

Despre Greșeli

despre greseli

     Știți acele momente când ne maturizam spiritual și după zicem “Oo cum am putut eu să fac asta?”, 😂 aici ușor apare și judecata că am făcut ceva greșit, dar este oare cu adevărat ceva greșit? Păi ori să vedem că în mare parte nu.

     Și ce anume putem să judecăm greșit sau nu? Haideți să ne luăm după o vorba pe care am auzit-o la Argeșeanu. “Decât să îți pară rău că n-ai făcut ceva, mai bine să-ți pară rău că ai făcut acel ceva.” 🤗Așa măcar putem îndrepta această situație, altfel ne ar fi părut rau că nu am făcut acea chestie la momentul potrivit și nici nu am mai avea cum să o facem. 😒

     Când suntem mici ne jucăm, facem boacăne și după ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele. Dar dacă ne-am fi reprimat de mici și am sta în frică că e păcat să te joci cu tractorașu căci nu este sfânt și nu așa se comportă oamenii maturi…ce am fi făcut? Am fi ajuns niște deprimați și frustrați când am fi crescut mari. 😠

Ceea ce facem din inima când dăm voie copilului interior să se exteriorizează nu se consideră greșeală. Ci se consideră că DumnezEU s-a manifestat liber prin ține. Asta este cu adevărat starea de eliberare.

Evanghelia dupa Ioan: Iisus le-a zis: Dacă aţi fi orbi n-aţi avea păcat. Dar acum ziceţi: Noi vedem. De aceea păcatul rămâne asupra voastră.

     Ulterior când creștem maturi poate ne dăm seama că acel ceva nu era așa bun sau că o fi fost mai bun altfel. Ceea ce este corect dar ca să ne fi dat seama de acel ceva trebuia să-l fii făcut. Deciziile luate din inimă se mișcă în sincronicitate cu Sinele. Ai fost la prostituate din inima? Bravo frate înseamnă că te ai dus la cine trebuie și când trebuia. Acuma nu ai de ce să te judeci deoarece era necesar atunci în drumul tău să faci asta. Te-ai enervat pe un tâmpit și i-ai dat o bucată? Bravo ție, ai făcut un echilibru karmic major acolo.

     Bine ar fi să eliminăm toți aceste judecați mentale și să ne dăm voie să urmăm sinele nostru care tânjește să ne eliberăm. Să eliberăm acest Copil Hristic și să-i dăm voie să se joace. 🤗

     Noi începem să judecăm că ceva este bun sau nu în mare parte după traumele noastre sau neacceptările noastre sau fricile vândute de biserica sau societate. Acestea ne blochează, ne inhibă și ne ține șarpele kundalini blocat jos în fricile vândute de era patriarhala ce se stinge ușor ușor. A venit momentul să ne eliberăm de iluzii, să renaștem în acest ciclu feminin în care am întrat, să inviem Matriarhatul și să ne dăm voie să ne jucăm. ❤️

Și de asta tot insist eu cu planul existențial și lecții de viață ca să ne eliberăm de traumele vechi și de ceea ce nu înțelegem, conștientizăm ca spirit pentru a elibera copilul divin și a rămâne în contact cu sinele.

     Atracțiile spre greșeli sunt un magnet special de iluzie al mamei pământ tocmai pentru a te face să experimentezi acel lucru pentru care ai venit aici jos să-l experimentezi. Nu a sta pe tușă și a zice „Oh vai ce păcat e ala sau ce fraieri sunt aia care fac asta.”

     În concluzie: O acțiune devine greșita sau buna în funcție de context, fiecare spirit decide conform evoluției spirituale parcurse.