Meniu Închide

De ce Sincronicități?

     Ore prea fixe? Voi nu v-ați întrebat de ce tot vedem ore precum 17:17, 11:11(cel mai comun), 14:41, 15:15, 20:00, 21:21 s.a.m.d 

     Probabil nu v-ați mai bătut capul cu ele devenind ceva banal pe care le vedem absolut în fiecare zi neexistând o zi când să nu le vedeți. Dar totuși interesant că le vedem doar noi nu? Și de când au apărut aceste sincronicități cu numerele fixe? Din momentul trezirii spirituale. De aici am început să le vedem. Dar de ce? Care este logica? Și de ce trebuie să le vedem în fiecare zi, de ce alții nu le văd sau dacă le arătăm nu li se pare nimic interesant în asta?

     Misterios este acest univers. Dar care e treaba cu ceasul asta? De ce fix pe ceas? Păi nu le vedem doar pe ceas, vedem și în bordul de la mășină, și pe un panou de prin oraș etc.

     Eu vă spun acuma părerea mea personală. Nu le iau ca pe niște mesaje de la îngeri sau ghizi. Ci pur și simplu îmi arată că mă mișc într-o anumită sincronicitate cu viața. Că sunt pe flow, sunt pe val, ele vin mai mult ca niște confirmări că sunt pe ruta cea bună. E ca și cum ma uit pe GPS și îmi arată că merg pe unde trebuie. Deci 17:17 sau 21:12 nu reprezintă neapărat mesaje de la ghizi pentru mine ci doar faptul că sunt în flow.

     De ce au apărut în momentul trezirii spirituale? Pentru că începem ușor ușor să ne punem în acord cu Sinele nostru. Reținem că noi trebuie să aducem Sinele Superior aici pe pământ, nu să plecăm noi spre el. Așa că începem să funcționăm în alt ritm față de cel obișnuit până să fim treziți. Un ritm al universului. Vă amintiți că universul are o singură mișcare? Că el este un ocean și noi picătură din ocean, însă noi ca picătură din ocean suntem oceanul în sine. Devenim din ce în ce mai conștienți de acest ocean și asta ne face să vedem aceste cifre interesante de pe ceas și panouri. Și când eram adormiți universul tot o singură mișcare avea, doar că noi nu eram conștienți de ea și nu ne identificăm cu ea atât de mult, asta-i șmenu.

     Așadar ca o concluzie le vedem pentru că suntem în flow cu viața. Ca în Matrix când s-a trezit Neo și vedea pe ceas 11:11. Deja a devenit banal acest 11:11. Cu cât ne trezim mai mult cu atât o să devenim mai conștienți de această singură mișcare a conștiinței ce suntem și ce ne manifestăm din aceste forme gând trupuri în care ne aflăm. Sunt curios ce mai urmează din următorul val de sincronicități crescând în vibrații și conștiență.

     Voi care credeți că este următorul pas de sincronicități? Cum poate evolua mai mult decât atât? Eu simt că începem să devenim total prezenți și conectați cu mintea divină, mai adânciți în ce înseamnă cu adevărat și pe bune Conștiința 5D, iar asta aduce o prezență și cunoaștere instant a oricărui lucru pe care-l vedem în calea noastră. Începem să înțelegem cu adevărat fiecare situație, context, om și eveniment din jurul nostru ca fiind noi în manifestare și mai mult înțelegem corect la un nivel superior și de ce se întâmplă ce se întâmplă. Vor face toate sens mai limpede cât de curând.