Meniu Închide

Despre Visul Inimii

Frumos ar fi să ascultăm acest vis al inimii și să-l urmăm, dar cumva tot acolo ajungem vrem nu vrem, însă depinde mult de modul în care percepem noi toată această călătorie. 

Visul inimii nu are legătură neapărat cu pasiunile noastre, sau cu dorințele noastre mentale. Deși nu este nimic rău în asta. Visul inimii este în strânsă legătură cu venirea noastră la întrupare și cu destinul nostru. Pasiunile și dorințele noastre mentale pot fi instrumente prin care ajungem la visul inimii. 

Se spune că Dumnezeu vorbește prin inima noastră iar dacă ne ascultăm inima îl ascultăm pe Dumnezeu. Până la urmă visul inimii este al acestei unice conștiințe ce o manifestăm prin noi.

Cum ajungem să cunoaștem visul inimii? Din spațiile sacre ale inimii. În cele mai sincere și profunde stări de conștientă ajungi să trăiești acest vis al inimii. Nu este chiar o tehnică de la A la B. Ai nevoie tu din inima ta să ai aceste trăiri ale iubirii divine și să înțelegi care este visul inimii tale și de ce ești aici pe pământ.

Vă invit să urmăriți și clipul meu de pe YouTube pentru mai multe informații. Mulțumesc