Meniu Închide

Curs Tarot, Lenormand + 24 Cărți Țigănești

Curs Tarot

     Probabil unul din cele mai ușoare sisteme prin care putem comunica cu Sinele Superior sau cu Ghizii Spirituali. Dar asta nu este tot. Dacă ați fost duși în eroare ce texte precum “Tarotul este de vibrație joasă”, “Cu el încântăm demonii” , „Ghiceala să prostească fraierii” și alte bazaconii vândute de neinițiați, noi venim cu o formă unică de a învăța Tarotul și de a-l pune în practică atât pentru a înțelege mesajele Sinelui cât și pentru alte informații ascunse pe care le căutați.

     Am dus Tarotul la un alt nivel. La ce nivel mai exact? La a comunica mai ușor cu lumile extrafizice și la a înțelege mai ușor mesajele Sinelui pe care ți le transmite. Așa am eliminat acea formă vrajitoareasca de „ghiceala” sau de a prevedea viitor ca să fugim de el și ne-am dus în zona de a înțelege mesajele Sinelui Superior și de a avea un curs evolutiv plăcut și constructiv.

     În curs discutăm pe baza Tarotului Rider Waite (sau puteți să va luați orice alt set clasic de 78 de cărți).

Prezentăm structura tarotului atât din punct de vedere ezoteric pentru Marea Arcană și structura lui Elementară cât și modul prin care putem face Divinație împreună cu el.

     Astfel în acest Curs învățați și informații importante din punct de vedere Ezoteric prin Tarot dar și modul în care le puteți aplica în viață de zi cu zi.

     Învățăm și pachetul de 36 cărți Lenormand, fiecare carte în parte și cum să facem etalarile cu el.

     Mai mult învățăm și cum să lucrăm cu cele 24 Cărți Țigănești din pachetul Clasic. Acestea ne relevă informații ce țin de noi că oameni din punct de vedere material. Daruri, dragoste, așternut, lacrimi, casă, temei predestinat etc.

Preț: 555 lei Tarot, Lenormand + Cele 24 Cărți Țigănești

Formular de Înscriere: Click

*Înscrierea în Școală se face pe bază de formular sau ne puteți contacta pe Facebook în cazul celor ce și-au făcut deja analiza amprentei energetice.

Școala Iluminării Potențialului își rezervă dreptul de a-și selecta elevii. Astfel nu oricine se înscrie poate să fie și acceptat.

Toate cursurile sunt în format Online – Electronic și conțin atât suport video cât și în scris după cum am discutat și în Introducere.

Dacă ați fost acceptați în Școală veți intra în Grupul de Facebook al Școlii Iluminării Potențialului împreună cu ceilalți cursanți unde vă stăm la dispoziție cu Suport pe toată perioada Cursului și nu numai.

Contact