Meniu Închide

Energiile dense și transmutarea lor

     Energiile dense sunt precum petrolul. Puteți să vă imaginați acele gaze naturale brute extrase din pământ. Ele se folosesc ulterior ca și combustibil prin “arderea” lor. Cu asta vreau să asociem energiile dense pe care și noi energetic le tragem din pământ.

     Avem sub chakra 1 și chakrele din tălpi alte chakre ce se scufundă până în centrul mamei pământ de unde ne tragem forță și aceste energii dense pe care să le folosim ca și un combustibil. Însă am uitat să folosim această energie ba mai mult, ni s-a indus faptul că este ceva demonic sau că este de vibrație joasă și nu este atât de bună precum aia de vibrație superioară.

     Unde se blochează în principal această energie și de ce nu o mai putem accesa atât de mult? Datorită blocajelor din transgenerațional. Corpul nostru fizic este compus din mama și din tata ce conține toți strămoșii în spate, dacă în arbore există blocaje ce nu lasă fluxul vieții să curgă, atunci noi vom avea dificultăți și în a creea contactul ăsta profund cu pământul, plus ne va limita accesul la forța din pământ. Deci chakrele de sub tălpi sunt conectate cu strămoșii iar dacă aici nu sunt echilibrate energiile vom avea și dificultăți la a accesa această energie densă. 

     Deci în concluzie până acuma, trebuie să avem echilibrat bine arborele genealogic că să putem trage această energie din pământ și s-o folosim. Pe lângă asta desigur că ține și de capacitatea noastră de a duce această energie și de puterea ce o avem.

     Din aceste energii dense se trezește energia kundalini și aducem mai multă forță sexuală. Ea este rezervorul de unde izvorăsc și restul energiilor din chakrele inferioare în sus.

     Cum o putem folosi? Cum considerați. Fie o foloseșți să faci sex, fie o transmuți și o urci pe chakre tot mai sus(dacă și restul chakrelor sunt echilibrate și au capacitatea de a o susține), fie o recirculi constant în corp să te mențină vital, fie îți sporești puterea pe pământ să câștigi bani sau să-ti formeze relații(chestii legate de pământ). Oricum o folosești, important este mai întâi să ai acces la ea deoarece 90% din oamenii pe care-i întâlnesc nu au acces la ea fie datorită blocajelor din transgenerațional fie din programele ce le-au fost induse că este o energie negativă.

     Așadar sper că prin acest articol v-am dat de gândit să analizați bine ce este această energie, cum puteți avea acces la ea și unde este blocat fluxul mai exact.

     Pentru asta vă invit la analiza amprentei energetice să aflăm împreună și să le eliberăm.