Meniu Închide

În concluzie

Haideți să facem o scurtă mică recapitulare. 

Am văzut că suntem profund impactați și influențați de neamul nostru. Ne place sau nu, acceptăm sau nu, aceasta este realitatea. Suntem fructul unui copac. Dacă copacul este sănătos și noi vom fi. Dacă rădăcina copacului e putedră, stă să cadă copacul cu tot cu noi. Norocul nostru este că unele situații le putem corecta și influența în pozitiv.

Ca să rezolvăm o problema trebuie mai întâi să vedem acea problemă. Nu putem să vindecăm și să eliberăm ceva ce nu considerăm și nu știm că reprezintă o problemă. D’asta nu funcționează cu toată lumea aceste vindecări. Pentru că ei încă nu văd acele situații ca fiind problematice în viața lor. Încă…

Bineînțeles că nu putem schimba totul în neam, nu putem să aducem copii avortați la viață, nu putem să inapoiem banii furați celui ce I se cuvine, nu putem să avem noi relații sănătoase în locul străbunilor. Dar putem să le înțelegem cu dragoste și înțelegere viața ca prin iubirea noastră să dizolvăm orice rămășiță de tensiune ce se află în arborele nostru. Toți ne dorim de fapt să fim iubiți și să iubim.

Porunca V zice așa: “Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, că să-ți fie bine și să trăieșți ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție” (les. 20, 12).

Sigur că nu se referă să-i dai de băut lu taicătu sau să o duci pe maicăta la salonul de înfrumusețare. Cred că ne-am dat seama deja la ce se raportează mai exact. Binecuvântați neamul, căci din el este construit corpul fizic. Binecuvântând neamul pentru darurile primite vă binecuvântați pe voi. Și prindeți mai multă forță în aici și acuma fizic pe pământ. Prindeți mai multă forță de manifestare, de exprimare de sine și de materializare a ceea ce sunteți în concret aici și acuma.

Vă recomand să faceți exercițiile propuse în articolele de mai sus. De început sunt suficiente. Veți avea foarte multe conștientizări și eliberări prin ele.

Dacă vă doriți să lucrați cu adevărat în arborele vostru, să vă înțelegeți darurile, karma și ce puteți aduce mai bun. Atunci vă invit la analiza amprentei energetice și să participați la meditațiile mele săptămânale de pe zoom. Acolo o să jucăm și constelații și veți avea parte ca întreg într-o perioadă destul de scurtă de timp de multe vindecări și conștientizări.

Haideți