Meniu Închide

Cum să vezi aura?

     Fascinant subiect, nu? Cum să vezi aura…când m-am trezit spiritual în 2012, mi se părea absolut wow acest subiect și bineînțeles că m-am apucat să-l studiez, am căutat cărți, am găsit tehnici, le-am aplicat și am văzut că funcționează. Iar prin această întrebare a unei prietene, m-am gândit să fac și un articol pe acest subiect.

     În primul rând, ce este aura? În linii mari, aura reprezintă câmpul nostru energetic format din gândurile, sentimentele și emoțiile noastre. Bineînțeles că este mai complex de atât, dar ca o scurtă definiție este suficient.

     Aura este compusă în principal din câmpul nostru vital pranic de o lumină albastru-argintie și de câmpul emoțional plus câmpul mental. Sigur că mai sunt și alte câmpuri, dar cele principale citite de cei ce se pricep să facă interpretări în aura și-n gaură sunt acestea patru. Aici în aură putem să vedem, în funcție de culoare, formă, mărime și de restul aspectelor ce le conține, detalii despre starea omului cum ar fi sănătatea, caracterul, temperamentul etc.

     Bun, cred că toți sunteți deja familiarizați cu aceste informații. Acum, haideți să vă zic o tehnică simplă prin care puteți începe să va dezvoltați această abilitate cu ochiul fizic.

     Puneți pe cineva în fața voastră la perete și uitați-vă la distanță de 2-3 centimetri în jurul capului său. Să zicem că te uiți 2-3 centimetri lângă urechea stângă, apoi lași imaginea ușor-ușor să se blureze, ca atunci când te gândești la diverse lucruri și te pierzi în peisaj. Vei vedea că începi să percepi culori în jurul acelei persoane. Primul lucru pe care-l vei vedea va fi câmpul pranic de culoare albăstrui-argintie, dar ușor-ușor, prin antrenament, vei vedea și restul aurei. Aceasta este o tehnică simplă și eficientă. Dacă vă doriți mai multe tehnici și modalități de interpretare, vă invit să citiți cartea lui Ted Andrews – Cum să vezi și să interpretezi aura. Se găsește online și în format .pdf. Cartea mai oferă și exerciții de reglare a vederii.

     Desigur că nu ai nevoie să vezi neapărat aura ca să citești omul și să-l simți cum este lângă tine. Dar, pentru cine este interesat, poate să fie o tehnică frumoasă și plăcută. Vă invit să citiți această carte. Spor!