Meniu Închide

Puterile Supranaturale

 

Ce sunt puterile supranaturale sau puterile siddhi?

     În realitate nu există cu adevărat Supranatural ci doar situații pe care nu le înțelegem încă la acest nivel de conștientă și le considerăm supranaturale.

     De obicei oameni bagă în categoria supranatural următoarele: levitația, vederea în viitor, cunoașterea unor lucruri exacte despre o persoană fără să o cunoști, teleportarea, a alerga precum un jaguar, indoirea unor linguri cu puterea minții etc. 

     Știți și voi ce crede fiecare despre supranatural. Majoritatea dintre noi grație trezirii spirituale ne-am demonstrat că nu sunt lucrurile chiar așa de supranaturale. Mulți dintre noi avem abilitatea de a citi oamenii și de a ști lucruri despre ei fără să-i cunoaștem sau de a vedea în viitor. Și considerăm asta ceva firesc nefiind supranatural. Fie că ne explicăm rațional mai mult sau mai puțin asta. De ce? Pentru că am urcat la un nivel de conștiență superior. Și aici lucrurile sunt clare. Am trecut de la copii la adolescenți. Dacă noi visam ca și copii să facem chestii wow supranaturale, aici ca adolescenți o parte din ele le facem natural de la sine. Cum? Prin simpla maturitate și dezvoltare naturală a noastră.

     Ce avem nevoie ca să ne dezvoltăm aceste puteri supranaturale? Să ne dăm voie să evoluăm. Să facem ce avem de făcut în prezent ca suflete aici pe pământ iar aceste abilități vor veni ele de la sine când suntem pregătiți să le activăm. Fără stres, fără tensiuni și fără obligații. Totul curge natural și armonios.

Mulțumesc