Meniu Închide

Importanța cunoașterii propriului copil

     De ce este important să ne cunoaștem copiii și de aici să ne formăm stilul parental în creșterea lor?

     Acesta este un subiect important pentru mine. De multe ori m-am gândit ca într-un viitor să înființez un centru pentru copii pe care să-i cresc bazându-mă pe propriul lor potențial și pe motivul pentru care au venit aici pe pământ.

     Copiii se nasc genii. Problema este că sistemul nu le vede genialitatea și le spală creierul. Le include tot felul de limite și credințe eronate ce-i deconectează de sufletul lor și de motivul pentru care se află la întrupare. Mai pe scurt, îi vrea sclavi, proșți, adormiți și ușor de controlat.

     Noul sistem de parenting din era Vărsătorului zice în felul următor: ai nevoie ca părinte (și nu doar ca părinte, ci și ca profesor, îndrumător, educator) să-ți cunoșți copilul cap-coadă. Ai nevoie să știi cu ce bagaj a venit din alte vieți, cine este el ca spirit, care sunt lecțiile lui aici pe pământ, motivul venirii la întrupare, ce caracter are, spre ce este predispus și cum, pe baza acestor aspecte, să abordezi situația în creșterea și educația lui. Sună SF, nu-i așa? Dar în 100 de ani, asta va fi următorul nivel de parenting.

     Acum tocmai ne-am trezit și vedem primii zori ai erei Vărsătorului, iar acest tip de abordare nu este pentru oricine momentan. Este pentru părinții mai treziți, mai luminați și mai cu capul pe umeri, ce deja au înțeles anumite aspecte din latura spirituală, au trecut prin diferite vindecări și înțeleg ce înseamnă cu adevărat să-i ofere iubirea cuvenită copilului. Din păcate, aceșți părinți sunt puțini în momentul de față. Pe lângă asta, contează și copilul care vine la întrupare cu drepturile lui. Mulți au venit la grămadă din astralul inferior și au nevoie de multe experiențe până să ajungă ei la aceste merite și la acești părinți luminați. Însă, mai sunt și alți copii ce au venit din astralul superior cu planuri bine puse la punct și își doresc ca și părinții lor să înțeleagă mai bine cine sunt ei.

     Dacă noi ne cunoaștem copilul, ne va fi mai clar să-l înțelegem. Să-i înțelegem rănile din trecut și să-l ajutăm încă de mic să treacă peste ele fără să-i cauzăm noi altele în plus, să-i înțelegem lecțiile și, la fel, să-l îndrumăm mai ușor să le înțeleagă și să-și dezvolte anumite abilități de care are nevoie în evoluția sa cum ar fi cântatul la pian, gimnastică, s.a.m.d. 

     Astfel, noi contribuim la o societate mai luminoasă și mai sănătoasă, dând naștere unor copii sănătoși și crescandu-i ca pe niște genii ce sunt.

     Dacă v-am stârnit interesul și doriți să vă cunoașteți mai bine copilul, vă invit la analiza amprentei energetice să explorăm planul de existența al copilului dumneavoastră pentru a-l înțelege și îndruma mai ușor în drumul lui aici pe pământ.