Meniu Închide

Sigiliile Magice

     Un sigiliu magic este o amprentă. De obicei sigilii magice sunt amprente ale unor entități. Prin aceste sigilii magice în antichitate se invocau spiritele. Orice suflet are un sigiliu, chiar și tu, chiar dacă nu ști despre el.

     Fiecare arhanghel cunoscut are un sigiliu, demonii au sigilii și restul entităților din univers. Este semnătură lor. Cum semnezi tu pe foaie așa se semnează ei. Sigiliu le reprezintă trăsăturile lor de caracter, abilitățile lor și rolul pe care îl au în acest univers. 

     Se mai pot forma sigilii magice nu doar ca și semnătură a unor astfel de entități ci pentru anumite ritualuri. Aici este vorba de priceperea fiecăruia cum îl formează și ce face cu el. Nu o să întrăm în acest detaliu, cu acest articol, despre cum se construiește. Există diverse cărți de specialitate ce tratează acest subiect.

     Sigiliu magic nu este același lucru cu un cod de lumină. Un cod de lumină este doar o informație organizată într-un simbol aici pe pământ, pe când un sigiliu magic poate să conțină mai multe coduri din lumină în formarea lui.

     Cam atât pe scurt și la obiect, aștept întrebările voastre dacă aveți.