Meniu Închide

Cum ajuți Societate trezit fiind?

     Majoritatea din noi, atunci cand ne trezim, avem instinctul de a căuta să-i trezim și pe cei din jurul nostru, în special partenerii, copiii sau părinții. Ei bine, deja știți că nu prea merge  așa, pentru că oamenii nu se trezesc din ignoranță decât atunci când le vine timpul.

Dar ce putem face noi, totuși, ca să formăm o lume mai bună?

     Cea mai simplă chestie pe care o poți face pentru a forma o lume mai bună, indiferent că ești trezit sau adormit, este să aduci contribuția ta societății prin darurile pe care le ai, prin ceea ce ești și ce ai de oferit mai departe. Ești bun ca profesor, atunci înveți oamenii, ești bun ca șofer, atunci te apuci de șoferie ș.a.m.d.

     Este un lucru simplu și evolutiv. În primul rând, noi ne simțim împliniți la nivel de suflet pentru că facem ceea ce ne reprezintă și suntem răsplătiți pentru asta, iar ceilalți beneficiază de serviciul tău. Așa este firesc și așa trebuie să fie, nu se poate ca un polițist să se facă medic și nici un medic să se facă jandarm, pentru că este împotriva propriei sale naturi. Noi avem nevoie să ne cunoaștem pe noi, să știm cine suntem, ce se află în sistemul nostru de valori și de acolo să-l punem în valoare pentru ceilalți, iar prin asta să fim răsplătiți și să contribuim la o lume mai bună.

     Așa că tu, ca om trezit spiritual, indiferent în ce anturaj te afli, fie el de oameni adormiți sau treziți, îi poți susține pe ceilalți prin simpla ta prezență și serviciu oferit din suflet, iar acolo unde este cazul, poți oferi și o vorba înțeleaptă și mai spirituală.

     Nu forțăm pe nimeni, nu tragem de nimeni, fiecare este acolo unde merită să fie și unde și-a ales. Simpla ta prezența și serviciu pe care îl aduci în contribuția societățîi poate să fie mai mult decât suficient pentru construirea unei lumi mai bune.