Meniu Închide

Forța Vitală

     Prin forța vitală ne referim la Chi/Qi/Ki/Prană. Aceasta este forța vieții.  

     Forța vieții se află acolo unde se află și adevărul. Dacă tu calibrezi în adevăr vei avea și vitalitate. Exemplu: Dacă în chakra 2 există un câmp informațional numit de noi trauma, acesta va calibra tot timpul ca fiind fals. De ce? Pentru că nu se află în adevăr. Automat chakra 2 va avea forța vitală slăbită nefiind în adevăr. În amintirea vechilor articole scrise de mine, orice traumă este de fapt o percepție eronată față de viață, din acest motiv calibrează ca fiind falsă.

     Alt exemplu: Să spunem că în prezent ai o forță vitală bună pe chakra 2, trecem printr-o perioada astrologică ce urmează să-ți scoată la suprafață o rană/traumă din alte vieți sau din neam legată de chakra 2, acel câmp informațional se va activa iar chakra 2 va slăbi până când înțelegi falsitatea informației acelui câmp și te eliberezi de ea.

     Rețineți! “Adevărul va va elibera.” Orice credință falsă despre realitate ne va devitaliza și ne va împinge spre moarte. Trupul, sufletul, mintea și sinele trebuiesc aliniate pentru a funcționa în Adevăr și unison una cu cealalta. Dacă una dintre ele prezintă informații false, atunci va deregla întregul sistem până când reintrăm în Adevăr. Ori e albă ori e neagră. Vorba aceea “Nu se poate și cu pula în cur și cu sufletul în rai.” Filosofic vorbind, practic se poate.

     Forță vitală mare înseamnă putere de manifestare mare. Va învinge mereu cel ce are cea mai mare forță vitală. 

Cum obținem această forță vitală?

     Această forță vitală este prezentă peste tot în acest univers. Tot ce este viu prezintă forță vitală. Însuși universul este viu cu fiecare atom.

     În primul rând trebuie să calibrăm pe toate aspectele fizic, emoțional/sufletesc, mental și la nivel de sine ca fiind în Adevăr. Orice informație falsă ne va scădea nivelul de conștiență și puterea de manifestare. Asta ne va menține în anumite lecții de viață până când le dăm de cap și reintrăm în adevăr. A trăi în adevăr înseamnă a fii co creatori conștienți. Orice urmă de falsitate este semn de ignoranță, de adormire și de lecție a vieții.

     Aici pe pământ, principalul nostru generator al forței vieții este mama pământ și tatăl soare. De la ei primim cea mai multă forță vitală. Această forță a vieții o tragem din pământ în principal printr-o conexiune bună și armonioasă cu natura și din cosmos prin respectul față de univers. Dacă există probleme legate de mama pământ, atunci vor fi probleme și în primele noastre chakre, atunci și forța vitală va fi slăbită în acea zona. Frecvențele inferioare sunt la fel de divine ca ceea ce numim frecvențe superioare. Credința că sus e mai bine decât jos te va ține în falsitate iar primele chakre vor fi mai slăbite din punct de vedere al vitalității, automat și puterea ta de manifestare va fi limitată pe măsură credinței tale.

     Deci dacă învățăm să lucrăm cu chi-ul dens și cu cel ușor, atunci vom reușii să sporim puterea de manifestare și să ne calibram conștiința la nivele de conștiente și câmpuri specifice nevoilor noastre în manifestare.