Meniu Închide

Glanda pineală și intuiția

     Majoritatea credem că intuiția este strict legată de glanda pineală. Ei bine, nu este chiar așa. Ea are un rol important, dar nu este responsabilă total de aceste intuiții.

     Mai întâi, trebuie să înțelegem glanda pineală căreia i se mai spune și al treilea ochi. Cândva, această pineală era fix ca un ochi, având aceeași mărime și formă. Cu timpul, din cauza faptului că omul nu și-a mai utilizat această glandă, ea s-a atrofiat cât o stafidă și și-a mutat unghiul în sus. Adică acest ochi privea fix înainte spre frunte, iar după ce s-a stafidit a început să se uite în sus. De asta atunci când deschidem glanda pineală, ea trebuie întoarsă spre frunte ca să privim corect prin acei centri. 

     Trezirea glandei pineale implică un proces mai complex, fiind legată și de restul glandelor și de alte funcțîi ale creierului atunci când o deschidem. De regulă, atunci când o deschidem, începem să vedem forme geometrice, culori și să avem un gust dulce în gură căreia i se mai spunea și nectarul zeilor.

     Glanda pineală se deschide de obicei prin meditații, prin ridicarea energiei kundalini sau prin tot felul de substanțe psihoactive. Recomandarea mea este să o lăsăm natural să se deschidă la momentul oportun fără să o forțăm cu ciuperci sau alte substanțe. De ce? Pentru că este posibil să accesăm niște dimensiuni și să avem niște trăiri pe care nu suntem încă pregătiți să le înțelegem. În grupul meu de meditații ghidate săptămânal avem exercițiu pentru glanda pineală ca s-o deschidem armonios și fără tensiuni.

     Prin deschiderea glandei pineale, începem să avem acces și să vizionam și în lumea subtilă sau restul dimensiunilor existențiale, precum dimensiunea 4D. De asemenea, putem să comunicăm sau să vedem spiritele naturii sau 5D ori 6D și mai sus, cu alte ființe mai avansate spiritual ca noi. De asta se și spune că prin ea accesăm intuiția sau că este al treilea ochi.

     Altă idee venită tot de prin orient, la fel ca și ideile de trezire a șarpelui kundalini, este că atunci când ai deschis glanda pineală, gata, eșți mare maestru, te-ai iluminat și ai acces la orice informație doreșți. Nu este chiar așa, deschiderea glandei pineale este doar începutul. Plus că noi avem nevoie să o antrenăm și să o deschidem tot mai des ca să menținem și un contact bun cu lumile superioare, deoarece ea nu a fost utilizată mii și mii de ani de către oameni.

     Acum, să vedem ce este intuiția. Intuiția este atunci când presimți ce urmează să se întâmple fără să-ți explici rațional sau când știi anumite lucruri despre un om fără ca tu să-l fi cunoscut înainte sau să ai o logică a motivului pentru care știi acele lucruri. În principal, intuiția este legată de ideea că poți prevedea dinainte anumite evenimente ce încă nu s-au petrecut cu o exactitate de 100%. 

     Ei bine, acest lucru nu are treaba neapărat cu glanda pineala. De exemplu, tu poți prevedea un cutremur care se petrece la 5 minute după ce ai prevăzut asta. De ce? Pentru că noi ca specie suntem conectați cu mama pământ. Dacă ai o conexiune mai bună cu mama pământ, vei simți că urmează un pericol și te vei simți agitat și anxios fără să-ți explici ori poate să-ți apară chiar și ideea că urmează un cutremur, în funcție de cât de conectat eșți cu pământul și îi asculți ghidajul. Asta nu are treaba cu glanda pineală, ci este doar o conexiune mai puternică cu mama pământ unde tu ai simțit ce urmează să se întâmple. La fel cum au și animalele atunci când se simt agitate înainte de un cutremur.  

     Alt exemplu: eșți lângă un om și prevezi că acel om este trădător, gelos, avar și răutăcios. De ce? Pentru că undeva în subconștient l-ai citit probabil după fizionomie sau anumite trăsături de caracter și ți-ai dat seama de lucrul asta. Ori te-ai lovit de genul acesta de oameni în alte vieți, ori sunt personaje ce le-ai înțeles și poate chiar le-ai jucat și tu în reîncarnările tale și ți-a fost ușor să-l citeșți. Tu nu ți-ai putut explica rațional cum l-ai citit, dar pur și simplu ai știut. 

     Vedeți, intuiția nu este legată doar de glanda pineală, ci este legată și de instinctul nostru și de experiența acumulată vieți la rândul. Glanda pineală are ca rol în mod special conexiunea cu diminesiunile superioare. Putem să avem și intuiții prin glanda pineală unde prevedem anumite situații în viitor prin conexiunea cu dimensiunile superioare, corect. Dar putem prevedea evenimente și prin simplul instinct sau experiență din trecut.

     În momentul în care vom aduce toate aceste aspecte în conștient și le vom găși o tehnică și o explicație rațională inclusiv cu emisfera stângă, nu o să le mai numim intuiții, ci cunoaștere exactă bazată pe ceva, orice ar fi acel ceva.