Meniu Închide

Câmpul Conștiinței

     Pentru a înțelege ce vom explica în curând este necesar să ne fie clar câteva aspecte legate de acest câmp al Conștiinței. Noi reprezentăm o singură Conștiință din acest vast multivers. În linii mari, această Conștiință prezintă un câmp principal ce conține alte câmpuri mai mici împletite. Acestor câmpuri le sunt asociate nivele de conștiență și putere de manifestare(creație).

     Spre exemplu: Un om adormit este conștient doar de anumite câmpuri ale Conștiinței pe când un om trezit devine conștient de mai multe astfel de câmpuri iar puterea lui de manifestare sporește.

     Într-un câmp se regăsesc anumite energii, limite și legi ce îl guvernează. Spre exemplu: Un câmp bazat pe dodecaedru stelat prezintă anumite legi pe când un câmp bazat pe tetraedre prezintă alte legi, alte limite și alte tipuri de energii în manifestare.

     În funcție de nivelul de conștiență vom vedea realitate ce ne înconjoară iar în baza asta ne vom conecta cu anumite câmpuri ale Conștiinței și vom manifesta în legile lor. Forța va fi mai mare sau mai mică în funcție de câmpul respectiv. 

     Acuma luăm în calcul câmpuri mai mici să înțelegem niște aspecte. Fiecare chakră sănătoasă are un câmp și prezintă anumite informații stocate acolo, trăsături și legi caracteristice ei, implicit limitele ce o guvernează. Sau anumite monumente sacre de pe pământ cum ar fi Sfinxul din Bucegi, prezintă un câmp informațional cu energia și limitele ei. Noi ce facem este să ne calibrăm Conștiința la acel câmp și de acolo să decodăm acele informații. Pe lângă asta, noi fiind în acest câmp suntem contopiți și cu forța lui.

     Aura noastră per ansamblu prezintă un câmp ce deține anumite informații și la fel în baza lor avem forță de manifestare mai mare sau mai mică conform limitelor ce sunt impuse de acele informații prezente în aura noastră. Nu mai intrăm în discuție ce presupune fiecare chakră cu entitățile ce se pot lipii de aura noastră și toată povestea asta pe care sunt sigur că majoritatea dintre voi o știți deja și v-ați prins la ce vreau să mă refer.