Meniu Închide

Cum aducem Lumină în neam?

     

     Ce înseamnă să aducem Lumină? În primul rând a fi Conștient este cuvântul cheie. Și de aici…toate curg.

     A fi trezit, a fi prezent, a conștientiza ce ți se întâmplă, a înțelege ce se întâmplă la modul corect, toate astea rezolvă problemele.

     Bun hai să vedem cum aducem noi Lumină în talpa iadului.

     Ce este toată această trecere de la era peștilor la era vărsătorului? De la era sacrificiului și a salvatorilor nerecunoscuți la era libertății și a minții de geniu? Este trecerea pe care tocmai o traversăm în prezent.

     Suntem într-un plin proces de evoluție și ascensiune pe pământ. Adică? Adică primim foarte multe coduri de lumină din soare ce primește și el la rândul lui de pe Sirius până din centrul galaxiei. Toate aceste boom-uri de lumină aduc trezirea conștiinței pentru a face față noii lumi din era vărsătorului ce se așterne pe pământ.

     Noi suntem cei pe care-i așteptăm. Iar că să ajungem la noi trebuie să dăm jos tot acest val de iluzii format din fidelitațile oarbe de neam, energii reziduale din arbore neeliberate, relații ce nu sunt potrivite pentru noi doar de dragul de a face pe salvatorii și toate scenariile astea ce le cunoaștem deja.

     Tot ce nu este conform vibrației pe care pământul și-o ridică, iese la suprafață pentru conștientizare și eliberare. Și sigur într-o lume unde suntem toți una, ne manifestăm din legea inimii și construim ca ființe multidimensionale, supărarea lui bunicăta pe bărbați nu are ce cauta. Asta clar. Este imperios necesar să eliberăm toate rahaturile de genu pentru a ne calibra cu noile vibrații și a participa conștienți și activ la o lume mai bună.

     Suntem susținuți și bombardați din toate părțile cu energii vindecătoare, sclipiri geniale și cunoaștere pentru a face acest pas. Rămâne doar alegerea fiecăruia pe care drum vrea să o ia și în ce fel.

     Deci cu alte cuvinte Lumina este deja aici și va spori din ce în ce mai tare. Anii 2023-2024 sunt niște ani de maxim interes pentru vindecarea arborelui nostru. Suntem susținuți din plin aici.

     Avem deja instrumentele de care avem nevoie, avem chiar mai mult decât ne este necesar. Trebuia doar să fim hotărâți și cu puțin curaj să facem acest pas.

     Repet. Corpul nostru fizic este compus din mama și din tata ce conține tot neamul în spate. Dacă noi facem aici în arbore vindecări, vom aduce și mai multă lumină direct aici pe pământ. Direcția nu este să fugim de pe pământ în Lumină. Ci să aducem Lumina aici pe pământ.

     Ne transformăm radical. Nu păstrăm nimic toxic. Nu păstrăm vechi personalități ce nu își au rostu și nu vibrează cu noile frecvențe, nu păstrăm suferința mamei, nu păstrăm poate mă împac cu gigel și vine și el în luminț. Ori e albă ori e neagră. “vinde tot ce ai, dă săracilor şi vei avea comoară în cer; şi apoi, luând crucea, vino şi urmează Mie” zicea cândva un mare vindecator.

     Dați-vă voie să vă ascultați sufletul și nevoile lui reale pentru care se află aici pe pământ.

     Vă aștept să vă fac analiza amprentei energetice să analizăm împreună toate aceste aspecte despre care am discutat.