Meniu Închide

Despre Puterea Spirituală

     Cel mai simplu pentru a calcula puterea spirituală a unui om trebuie să-i vedem puterea de a materializa gândurile-emoțiile în viața lui (și ce gânduri și emoții materializeaza). Asta este un punct de repere la nivel de Individ (nu ne referim la puterea și abuzul prin bani de a-ți atrage foloase în viață, ci la puterea spirituală prin care poți atrage și materializa lucrurile instant în viață ta chiar și fără bani).

     Prin putere spirituală înțelegem cât de mult a întrupat din Sinele Superior Individul. Cât de conștient este de corpurile lui subtile dincolo de Astral și Mental. Cu cât întrupează mai mult din Sinele lui cu atât puterea și lumina lui crește. Acesta este secretul Maeștrilor din trecut sau a celor ce trăiau într-o lumină superioară.

     La nivel de Sine integrat se materializează instant în palmă ceea ce îți doreșți. Asta presupune să cunoști un set de principii și legi cosmice ce guvernează universul + o conduită morală pe măsură.

     Defapt este vorba de trăirea în adevăr. Cum trăieșți în Logosul Christic și cât de conștient ești de Rațiunea Christică. Evoluând ușor ușor pe planetă, fiecare Spirit parcurge diverse etape de învățare și șlefuire până ajunge la desăvârșire. Până în punctul când ajungi să spui “Eu cu Tatăl, una suntem”. Acest aspect trebuie integrat complet conștientizat că tu ești una cu oceanul defapt. Aici te dezvolți ca și Co-Creator Conștient.

     Avem nevoie de experiențe, de studiu și de practică pentru a ne elibera de vechile tipare, a pregatii corpul pentru întruparea Sinelui din ce în ce mai adânc în structuri și a câștiga putere spirituală. În articolele noastre am tot discutat despre importanța cunoașterii de sine și a lecțiilor de viață pentru a evolua.

     Puterea Spirituală nu se măsoară neapărat în capacitățile extrasenzoriale. De astfel sunt mulți care au capacități la nivel de Corp Astral și sunt bată pe ceea ce ține de Rațiune Christică.

     Va invit să citiți și articolele despre Bioenergie, Lecțiile de viață , Despre Traumă și Vindecare, Frică vs Credință și Despre a-ți duce crucea până la capăt. Articole în strânsă legătură cu vindecarea, evoluția și creșterea spirituală.