Meniu Închide

Spiritele Naturii

Am auzit cu toții prin legende și basme despre aceste spirite ale naturii. Unii poate chiar am văzut câteva dintre ele. Dar ce sunt ele.

În primul rând ele aparțin dimnesiunii 4D pe un subton inferior. În principal sunt neutre, nu au nici intenții rele și nici bune. Li se spune spirite ale naturii pentru că aparțin mamei pământ și elementelor principale de pe acest pământ precum foc, aer, apă și pământ. 

Ca de exemplu, există spirite ale naturii pe elementul pământ ce locuiesc în păduri, pe elementul apă ce locuiesc în oceane și râuri, pe aer ce își au sălașul în zonele muntoase cu vânt puternic și bineînțeles de foc ce au ca și casă tărâmul vulcanilor.

Acestor spirite ale naturii li se mai spune uneori și elementali. De ce? Pentru că și omul are capacitatea de a construi un astfel de elemental prin puțină cunoaștere și pricepere.

Cum comunicăm cu ei? Există numeroase forme, țineți minte, ei se află în 4D deci vei avea nevoie să faci o proiecție astrală ca să-i vezi exact însă se poate realiza și prin diverse meditații, am încărcat chiar și eu una de genul pe YouTube.

Acuma că v-am stârnit interesul, vă invit pe canalul de YouTube să vizualizați clipul complet despre Spiritele Naturii. Mulțumesc.