Meniu Închide

Din burta mamei ❤️

     Alt aspect extrem de important în evoluția noastră este modul în care am fost concepuți și perioada din burta mamei.

Avem nevoie de informații precum:

  • Când și cum s-a cunoscut mama cu tata.
  • Dacă poți afla data exactă când a rămas mama însărcinată ar fi perfect. Această dată este foarte importantă pentru tine. Mereu în jurul acelei date se petrece ceva interesant în viața ta.
  • Cum ai fost conceput? Ai fost programat? Dorit? Din greșeală a rămas mama însărcinată? Sexul s-a făcut cu dragoste și pasiune? Sau a fost doar așa sex de plictiseală? Sau nici măcar nu se iubeau ci a fost doar o simplă aventură? Mama mai întreținea relații sexuale și cu alți bărbați în perioada în care tu ai fost conceput? Dar tata?
  • În momentul concepție mama și cu tatăl erau profund conectați în actul sexual? Sau mama se gândea la altu și tatăl la alta?

     Toate aceste informații deși pot părea banale sunt vitale pentru corpul nostru fizic. De aici a luat naștere corpul fizic. Reținem, corpul fizic este compus din mama și din tata ce conține tot neamul în spate. Noi ca și suflet am venit într-un trup conceput de mama și de tata. Trebuie să ne intereseze cum a fost fabricat pentru a înțelege mai clar de ce suntem așa cum suntem sau la ce mai suntem predispuși.

     Arsenie Boca avea o vorbă “Nașteți copii direct sfinți”. Dar până acolo măcar să-i naștem sănătoși.

     Este o diferența majoră între un copil conceput în dragoste curată și adevărată iar unul conceput în durere.

Acuma să vorbim și despre perioada din burta mamei.

     Orice a trăit mama cu noi cât timp era însărcinată s-a întipărit și transmis perfect în subconștientul nostru. Indiferent că era la o luna, la trei luni sau la șapte. Căutați să aflați toate informațiile din acea perioadă. Dacă mama a avut sperieturi mari, dacă a avut frica că nu va avea ce mânca, dacă s-a simțit abandonată de parterner, dacă v-a dorit sau a avut gânduri de avort… Informația este utilă și va face sens cu viața voastră.

     Și într-un final, cum a decurs nașterea. Natural? Cezariană? A participat și tatăl la naștere? A fost prezent a susținut-o emoțional pe mama? Ai fost pus la țâța mamei în momentul în care te-ai născut sau te-au arestat să te pocnească la cur și să te bage în ceva incubator? Așadar toate aceste informații sunt vitale pentru corpul fizic. Numai de aici dacă plecăm vor face sens toate cu viața noastră. Am fost concepuți așa cum ne-am ales lecțiile și experiențele de viață ca suflet în mare parte. Însă a venit momentul să ne maturizăm ca și societate și să ne respectăm mai mult ca specie și ce vrem să lăsăm în urma noastră.