Meniu Închide

Despre Materializarea Dorinţelor

     Pentru a materializa lucrurile mai usor în viaţa noastră, trebuie să cunoaştem mai întâi cine suntem. Trebuie să facem contactul cu Sinele Superior şi să ne cunoaştem planul existenţial. Sunt primii paşi. Altfel, o să ne întrebăm “Nouă de ce nu ne îndeplineşte Dumnezeu dorinţele?”

hathor

     Modul de a materializa lucrurile în viaţa noastră depinde de mai mulţi factori precum:

  • Intensitatea dorinţei

  • Karma

  • Influenţa astrală

  • Direcţia Sinelui Superior şi cât la % întrupăm şi suntem conştienţi de el

  • Credinţa ta

  • Credinţele celor din jurul tău care îţi cunosc dorinţele

  • Limitările Proprii

  • Energia de care dispui, precum şi cea sexuală

     Nu avem neapărat nevoie să intrăm într-o meditaţie anume pentru a începe să materialziăm dorinţele în viaţa noastră, pentru că de fapt întreaga viaţă este o meditaţie iar ceea ce gândim şi simţim ne influenţează constant.

Cea mai simplă modalitate de a materializa dorinţele în viaţa noastră poate să fie următoarea:

     În primul rând, trebuie să ne imaginăm ceea ce ne dorim, în al doilea rând trebuie să simţim ceea ce ne dorim, şi în ultimul rând să trăim ca şi cum avem deja ceea ce ne dorim. Astfel că nu atragem în viaţa noastră ceea ce ne dorim, ci ceea ce suntem. Iar ceea ce suntem influenţeaza ceea ce ne dorim. Ceea ce suntem în acord cu Sinele Superior aduce tot ceea ce avem nevoie în viaţa noastră, nu neapărat ceea ce ne dorim. Iar trăirea în acceptarea de sine ne scapă de dorinţe şi începem să trăim viaţa prin „a fi”.

     Spre exemplu, cineva a venit din alte vieţi unde a fost obişnuit să trăiască în Lux şi într-o zonă de confort. Cu aceste trăiri în structurile lui, chiar daca el nu conştientizează aceste vieţi, instinctual are tot astfel de dorinţe. Încă îşi doreşte o maşină de lux, o casă bună, mâncare de oameni bogaţi ş.a.m.d. Dar cu toate acestea, influenţa Karmică îi spune altceva. Este posibil ca el să fi venit în viaţa asta să înveţe altceva, precum să ajungă un Terapeut bun. Iar Viaţa/Sinele Superior nu-i oferă maşina şi casa de lux pe care şi le doreşte, în schimb îi oferă cele mai bune cursuri de Terapeut şi cei mai buni învăţători.

     Putem să materializăm lucrurile din mai multe perspective. Spre exemplu, putem să ne dorim ceva şi să luăm toate măsurile spre a atinge acel obiectiv. Ne dorim un Dentist bun. Începem să căutăm pe Google cabinete medicale, feedback-uri şi tot ceea ce este necesar pentru a ne convinge că ajungem la un Dentist bun. Aşa ajungem la el şi dorinţa este îndeplinită.

     Sau putem să ne dorim o sticlă de vin iar în două ore să primim un telefon de la cineva că are o sticlă de vin pe care vrea să o bem împreună. Aici materializăm doar vizualizând ceea ce avem nevoie fără să urmăm un demers în achiziţionarea sticlei de vin.

     Ori putem să nu ne dorim nimic şi să fim părtaşi la perfecţiunea Universului. Toate cele trei metode sunt bune şi funcţionează. Depinde de fiecare în parte cum vrea să-şi trăiască viaţa.

     Pe langă aceasta, în anumite situaţii, când materializam dorinţele conştient ţine şi de perioada astrală precum fazele lunii sau diversele aspecte astrale.

     Mai avem aici şi chi-ul, prana şi energia sexuală de care dispunem. Ori dacă noi suntem epuizaţi sexual şi rămânem fără energie până şi entuziasmul ne scade. Aici ne scade şi credinţa noastră că putem să împlinim acel ceva. Ne scade şi vibraţia şi puterea să materializăm ideile în viaţa noastră. Aşa rămânem doar cu dorinţa de a vrea dar fără fortă de împlinire.

     Mai avem şi propriul nostru sistem de valori şi de credinţe care ne poate influenţa. Spre exemplu, ne dorim o maşină. Dar în interiorul nostru nu ne simţim vrednici de a avea o maşină sau ne simţim păcătoşi într-un fel. Considerăm în subconştientul nostru că este rău să ai o maşină. Atât timp cât noi credem că este rău să ai o maşină, universul o să zică „Facă-se ţie după credinţa ta”. Şi aici rămânem la fel, cu dorinţa, pentru că este împotriva credinţelor noastre. Credinţele noastre sunt foarte importante. Iar ca să creştem în credinţă avem nevoie şi de cunoaştere şi experientă. Aici avem nevoie să ne cunoştem planul existenţial, cine suntem şi să ducem o evoluţie spirituală conştientă.

     Ziceam despre Credinţele altora asupra noastră. Se mai spune că nu trebuie să-ţi expui planurile tale pentru a nu veni dracu să ţi le strice. Da! Credinţele altora ne pot influenţa foarte mult. Din acest motiv în multe situaţii este mai bine să lucrăm în linişte şi să ne oritentăm spre ceea ce ştim de la Sinele Superior că avem de înfăptuit.

   Contactul cu Sinele Superior devine cel mai important factor în materializarea dorinţelor. Sinele Superior suntem de fapt tot noi. Vezi aici articolul despre Sinele Superior. Cu cât suntem mai conştienţi de Sinele Superior şi de planul nostru existenţial, cu atât devine mai uşoară materializarea ideilor. De fapt nici nu este nevoie să materializăm ceva pentru că oricum de cele mai multe ori primim ce avem nevoie de la Univers în viaţa noastră. Dar asta depinde de fiecare în parte.

     Cu cât întrupăm mai mult din sinele superior prin rezolvarea karmei, a planului existenţial şi a cunoaşterii de sine/Dumnezeu cu atât ne creşte vibraţia şi putem materializa lucruri instant în viaţa noastră. Luăm ca exemplu cineva care a întrupat 100% din Sinele Superior şi trăieşte conştient de tot şi toate. El poate materializa idei din VID în viaţa Sa. Se gândeşte pur şi simplu ce îşi doreşte şi apare instant. Sau poate să ţină în mână un pahar de apă şi prin simpla credinţă să transmute vibraţia elementelor şi să facă vin. Aici se află nivelul Maeştrilor Înălţaţi.

     Noi suntem cei care ne îndeplinim dorinţele, nu altcineva. Totul depinde de noi. Pentru că noi suntem picatură din oceanul care este de fapt tot noi. Noi suntem cei ce suntem. Noi suntem Dumnezeu. Totul este în Tot. Iar pentru asta este nevoie de o cunoaştere de sine mai bună şi aici vă invităm la analiza amprentei energetice.