Meniu Închide

Nodurile Karmice

Ce sunt Nodurile Karmice? 

     Putem să definim nodul karmic ca fiind un conglomerat de energii negative adunate într-un singur punct.

     Aceste noduri se regăsesc în diverse puncte ale planetei sau chiar la noi în casă. Ca de exemplu, terenurile unde s-au dus bătălii în trecut și nu s-au eliberat energiile, formează un nod karmic. Sau scaunul din bucătărie unde te-ai certat cu partenerul zile la rândul, poate să mențină la fel un nod karmic. Lăcașurile vechi precum castele sau biserici ori diverse alte monumente mai pot întreține energii negative adunate într-un punct numite nod karmic.

     Până la urmă un nod karmic este o încărcătură energetică negativă adunată într-un punct până în momentul eliberării ei. Cand energiile negative se curață din acel loc atunci nu-l mai putem numii nod karmic. Rețineți, am băgat la categoria nod karmic doar energiile negative acumulate într-un punct. Desigur că pot exista și energii pozitive adunate într-un singur punct precum Sfinxul din Bucegi.

Cum facem să curățăm un nod Karmic?

     Depinde de puterea voastră și cum s-a format acel nod karmic. Poate nu ești tu responsabil să eliberezi energiile negative adunate într-un loc, poate este responsabil cel sau cei ce le-au format, ori poate nu ai suficientă putere, ori poate ești chiar tu responsabil. Aici va depinde de înțelepciunea fiecăruia de a-și da singur seama.

     Ce poți tu să eliberezi sigur sunt cele formate de tine cum ziceam în exemplul de mai sus cu cearta pe același scaun.

     Dacă considerați că aveți undeva un nod karmic și nu sunteți siguri mă puteți contacta să măsurăm împreună și să aflăm.