Meniu Închide

Trezirea Spirituală

 trezirea spirituala

     Trezirea spirituală este de fapt o întrupare mai intensă a Sinelui Superior în Trup. Astfel, trezirea spirituală este şi ea pe mai multe nivele. Cu cât întrupezi mai mult din sinele superior, cu atât ai parte de fel şi fel de stări şi evenimente.

     Dar ne vom referi la cea principală, unde treci de la nivelul de ignorant la om care totuşi conştientizează că viaţa este mai mult decât se vede în exterior.

 1. Te simţi mai conectat cu viaţa, începi să simţi că de fapt totul este existenţă şi o singură conştiinţă.

 2. Primeşti un flux de energie/chi, începi să simţi brusc stări de entuziasm şi compasiune.

 3. Simţi cum vechile “Eu-uri” din tine mor, începi să te simţi melancolic şi depresiv făcând această tranziţie.

 4. Poţi începe să plângi fără motiv, pur şi simplu eliberezi din vechile emoţii stocate în organism. Simţi o compasiune intensă faţă de viaţă.

 5. Ai senzaţii de căldură sau răceală în diverse părţi ale corpului, acompaniate de cele mai multe ori cu dureri… se eliberează energiile blocate.

 6. Stări bruşte de nervozitate, simţ al dreptăţii… lucrurile pe care le considerai normale cândva acum ţi se par ignorante, aberante şi trebuiesc schimbate.

 7. Apar schimbări bruşte în relaţii şi posibile la locul de muncă. Schimbări precum divorţ, sau vechiul grup de prieteni se desparte de tine, ori te dă afară de la locul de muncă. Ai trecut pe altă rezonanţă şi trebuie să te stabilizezi aici. O să-ţi faci noi prieteni, un nou job, şi o nouă familie sau o să devii sihastru.

 8. Treci brusc de la stări de entuziasm la tristeţe, ai nevoie să renunţi la formele vechi de “Eu-uri” şi să te stabilizezi pe noul nivel.

 9. Corpul se detoxifică şi apar stări de vomă, de leşin, de oboseală, diaree, dureri de rinichi, crize biliare, transpiraţii intense etc.

 10. Nu te poţi odihni cum trebuie, ai obiceiul să te trezeşti noaptea între orele 00:00-03:00, ori să-ţi schimbi stilul de viaţă şi să ai plăcerea să stai noaptea treaz şi să dormi ziua. Asta dacă te simţi mai retras în interior.

 11. Lângă oamenii care nu rezonează cu tine, te vei simţi singur. Adică în majoritatea cazurilor. Te simţi ca într-un film cu “ZombieApocalypse” unde eşti tu împotriva unei gloate de zombi.

 12. Îţi pierzi pasiunile vechi, le înlocuieşti cu altele noi.

 13. Ai clarvederi, premonţii, clarauz, clarmiros, vise premonitorii, proiecţii astrale bruşte, sincronicităţi, începi să te uiţi la ore precum 11:11, 14:14, 14:41 sau alte ore în oglindă şi la fel însoţite de stări dese de Deja Vu.

 14. Dorinţa de a merge “Acasa” creşte, vrei să trăieşti în unitate şi doar cu sinele.

 15. Începi să te curentezi cu oamenii din jurul tău.

 16. Sensibilitate la tot ceea ce se află în jurul tău. Simţi animalele şi oamenii ce gândesc. Le simţi energia şi emoţiile.

 17. Devii confuz mental, începi să-ţi pierzi din memoria temporală, începi să uiti anumite concepte… asta pentru că îţi faci un Update la Soft.

 18. Începi să-ţi schimbi stilul de alimentaţie, o să vrei să mănânci mai uşor decât până acum şi elimini anumite alimente din regimul tău.

 19. Îţi vin idei geniale despre ceea ce trebuie să faci în continuare.


Ce este de făcut într-o astfel de trezire spirituală. Păi simplu…

 • Să-ţi dai voie la procesul de detoxifiere.

 • Să-ţi reglezi alimentaţia.

 • Să plângi dacă îţi vine, pentru a elimina energiile vechi.

 • Îţi cumperi cristale (pietre semipreţioase).

 • Arzi lemn de santal, tămâie şi alte plante care te ajută să cureţi din vechile energii.

 • Te joci cu bolurile tibetane sau clopoţei.

 • Începi să studiezi cărţile spirituale şi să faci diverse iniţieri… ai nevoie de cunoaştere pentru a urca în continuare.

 • Dă voie relaţiilor care nu mai folosesc evoluţiei tale să dispară din viaţa ta.

 • Îţi dai voie să stai mai mult singur cu tine însuţi şi să rumegi tot ceea ce se întâmplă.

 • Încearcă să nu-i agresezi pe ceilalţi să se trezească şi ei… când o să le fie vremea, o vor face.

 • Fii atent la gândurile care îţi vin, te pot orienta în continuare spre ce ai de făcut. Pe lângă asta, fii atent şi la energiile din jurul tău. O să atragi în jurul tău fiinţa de lumină care o să te îndrume mai departe.

     Cam acestea sunt, în mare, stările de trezire de la nivelul Ignorant-Om treaz spre Iluminare. Există şi alte stări cu cât urci mai sus. Spre exemplu, după ce te stabilizezi o perioadă pe nivelul de „Om trezit” şi începi să studiezi şi să faci diverse iniţieri apare nivelul de Iluminare. Aici conştientizezi că de fapt totul este Sinele şi existenţa. Totul devine creaţie pură… treci de la de la karma la iubire. În această perioadă poţi să simţi o presiune mai intensă la nivelul Chakrei Coroana. Uşor, uşor, toate “Eu-rile” tale spirituale se dizolvă, tot ceea ce ţine de dualitate şi separare se dizolvă şi rămâne doar Sinele şi Unitatea/Absolutul. Tot în acest stadiu se dezvoltă şi mare parte din puterea Siddhi.

     Noi vă stăm în continuare la dispoziţie cu analiza amprentei energetice pentru a vă înţelege planul existenţial, lecţiile de viaţă şi pentru a conştientiza că de fapt totul este Conştiinţă-Existenţă-Beatitudine.