Meniu Închide

„Ești propriul tău vindecător.”

     La ce ne referim prin faptul că nu ne vindecă nimeni ci noi singuri suntem cei ce ne vindecăm? 
 
     Nu discutăm de faza că ți-ai rupt mâna și te duci la medic să o pună în ghips ci la cele psihosomatice.
 
Haideți să luăm câteva exemple.
 
     Lecție de viață: În ultimele reîncarnări ai avut probleme destul de mari legate de exprimare. Cumva dintr-o percepție te-ai închis și nu ai mai reușit să te exprimi așa cum eșți. În viața asta vii cu o temă importantă și desigur cu înțelegerea acestei lecții spre corecția ei. Până când tu nu îți înțelegi lecția, oricine ar venii și oricât de mare vindecător ar fii, nu te va putea rezolva. Este lecția ta și doar tu singur o poți rezolva.
 
     Fiecare percepe viața în felul lui. Astfel că fiecare va interpreta realitatea din jurul lui cumva și nu orice tehnică de terapie se va potrivi cu el. Ce anume îi poți oferii unui om ca să se vindece? Să te conectezi cu Sinele lui și să vezi de acolo ce poți face pentru el. Altfel e doar o tehnică în vânt.
 
     Ca omul să se vindece trebuie să fie disponibil pentru asta. Dacă cel de lângă tine nu este disponibil pentru a înțelege un lucru atunci te vei agita degeaba. Fără disponibilitate nu există vindecare. Și nici la mișto gen „Hai să încerc poate merge”. Ori își dorește și crede cu adevărat ori degeaba.
 
     Așa că cel din exterior doar îți va livra o energie sau o vorba de care tu ai nevoie pentru a înțelege un lucru și a te vindeca, dar ca să poată face asta, depinde de disponibilitatea ta spre vindecare în urmă lecției depășite dacă există.
 
     Cam la asta vrea să se refere și ideea că trebuie să crezi. Ca să ajungi la acest crez este necesar să fii disponibil și să fi depășit lecția problemei.
 
     Deci pașii sunt așa, să înțelegi lecția, să fii disponibil, apoi să întâlnești pe cineva suficient de matur să se conecteze cu sinele tău superior și să-ți livreze informațiile potrivite de acolo.
 
     Vă invit la analiza amprentei energetice să analizăm împreună unde există blocaje, de ce, și ce soluții avem la nivel de suflet pentru ele.