Meniu Închide

Protecția Energetică

Ce tot este protecția asta energetică? Dacă nu auzim peste tot pe internet protecție, protecție și iar protecție, că altfel vine dracu peste noi în casă.

Haideți să analizăm corect ce este această protecție și ce paranoia mai au unii în cap.

Putem să ne gândim că a fi protejat energetic înseamnă a avea câmpurile și aura suficient de “solide” încât să nu pătrundă energii negative din exterior precum ură, anxietate, agitație, suferințe ale altora sau nu cumva să tragă cu pistolul în noi ceva entități de vibrații joase din astral.

Ce ne face pe noi să fim protejați energetic de fapt? Starea noastră de bine și lumina noastră interioară, bucuria noastră și acceptarea vieții ne fac să fim cu adevărat protejați. Să nu fim în respingere, în critică și în paranoia. 

Ori tocmai asta fac majoritatea celor ce zic că vor să fie protejați energetic. Își judecă vecinii pentru că se ceartă și creează energie negativă, și tocmai de asta vine și peste ei. Ceea ce respingi și judeci ajungi chiar tu să devii, țineți minte? Fug de “întuneric” și tocmai de aceea și atrag entități negative din astralul inferior peste ei. Iar alții sunt pur și simplu paranoici că-i bombardează cine știe ce reptile din astral și și-o iau prost. 

Toate acele energii negative și entități nu vin degeaba la tine. Și nu poți fugi de ele cu nici un fel de tehnică. Trebuie să-ți înțelegi lecțiile cu ele și atunci nu te vor mai impacta.

Mai simplu de atât nu cred că poate fi explicat. Pur și simplu, înțelege și acceptă viața așa cum este ea, bucură-te de viață, fii deschis ei. Așa o vei înțelege și vei fi din punct de vedere energetic/vibrațional atât de puternic încât nu te vor afecta cele din jur. Asta nu înseamnă că nu vei simți energia negativă de ură a vecinului sau anumite entități din astralul inferior într-o încăpere. Dar nu vor avea impact asupra ta. De ce? Pentru că eșți suficient de matur încât să le înțelegi și să nu le judeci sau să le respingi.

Nu vreau să intrăm în tehnici minune de meditații de protecții sau de tot felul de amulete și cristale pentru că tot acolo ajungem. Cauți niște obiecte în exterior ca să fugi de ceva ce judeci. Vei fi cu adevărat protejat când vei onora viața așa cum este ea și o vei înțelege. Iar dacă vei avea cândva nevoie de o amuleta sau un obiect asemănător, viața o să ți-l arate și ți-l va oferi.

Într-o conștiință înaltă nu ai de fapt de cine și de ce să te protejezi. Tu eșți viața ce trăiești în tot și în toate.