Meniu Închide

Energiile Feminine

     Poate că în această perioadă prin care trecem cu toţii la nivel planetar, energiile feminine sunt cele mai potrivite spre vindecarea noastră şi intrarea în Trinitate, spre trezirea copilului interior. Ieşim dintr-o eră masculină şi intrăm în una feminină. Asta ştim toţi.

     Zeităţile feminine au fost cunoscute sub diverse nume în funcţie de regiune. La bază, ele au aceeaşi esentă.

    Prezentăm în continuare cele mai cunoscute Zeităţi şi câteva caracteristici ale lor. Rămâne ca fiecare să va conectaţi intuitiv cu aceste energii ale lor pentru a le înţelege mai bine.

Geea(Gaia)

mama pamant

     Personifică spiritul Pământului/Terra. Este recunoscută ca fiind elementul primordial din care toate se trag şi ca mama tuturor zeilor. Maya – Iluzie. Este cea datorită căreia noi putem să ne desăvârşim prin lecţiile de viată aici pe Pământ, în Dualitate.

Fecioara Maria

fecioara maria

     Pe Maica Domnului cred că o cunoaşteţi cu toţii. Este energia cea mai cunoscută a Mamei Divine. Se cunoaşte pe plan ezoteric că Maica Domnului s-a situat peste ceruri. Vrem să facem o remarcă. Toate formele geometrice se înscriu într-un cub. Iar cubul are corespondenţă cu elementul feminin, Pământ.

Isis

isis

     Simbol al căsătoriei şi al fertilităţii. Armonia în familie, castitatea şi fidelitatea. Cunoscătoare a artelor precum astrologia, învierea, vindecarea şi sexualitatea. Este cea care îi iniţia pe oameni în artele magiei.

Kali

kali

     Zeiţa unde timpul se opreşte. Simbol al adevărului absolut. Cea care taie capul ego-ului spre regăsirea sinelui. Este văzută de oameni ca fiind cea mai urâtă zeiţă datorită faptului că scoate adevărul la suprafaţă. Kali te face să separi Iluzia de Adevăr. Mândira, orgoliile, minciuna sau orice altceva nu stau în picioare alături de Marea Zeiţă Kali.

Quan Yin

quan yin

     Zeiţa Compasiunii. Este Zeiţa care se roagă mereu să-i mai fie oferită o şansă omului. Cea care oferă compasiune şi sprijin în absolut orice situaţie fără să ceară plată karma sau să pedepsească pentru greşeli. Personifică bunătatea absolută a Iubirii. Este zeiţa care respinge orice formă de pedepasă, care a jurat să rămână pe Pământ până ce fiecare fiinţă se va Ilumina. Mai este cunoscută precum cea care ascultă rugăciunile oamenilor.

Tara

tara

     Tara este cea care ne conduce pe planul nostru evolutiv. Este cea care ne oferă vindecare şi ne face să vindecăm aspectele noastre negative prin transmutarea lor. Aşa evitam să ne facem o karmă grea pe viitor. Prin întelegerea energiei lui Tara învăţăm arta alchimizării şi a vindecării mult mai profund. Tara ne oferă posibilitatea să avem o evoluţie accelerată prin înţelegerea lecţiilor şi depăşirea părţilor noastre inferioare.

Maria Magdalena

maria magdalena

     Maria Magdanela mai este cunoscută şi ca Soţia lui Iisus. Are o energie aparte şi o putere feminină de proporţii. Energia ei o să vă scoată la suprafaţă blocajele şi durerile pe care le aveţi spre vindecarea lor. Tot ea este cea care o să vă încurajeze şi o să vă dea putere în ceea ce vreţi să întreprindeţi. Daca îi sunteţi deschişi şi vreţi în modul cel mai serios să vă scoateţi blocajele la suprafaţă şi să le vindecaţi, Maria Magdalena vă iubeşte mult.

     Aici aveţi pe scurt caracteristicile majore ale acestor Zeiţe/Energii Feminine. În realitate, lucrurile sunt mult mai complexe. Vă încurajăm să vă conectaţi conştient cu fiecare dintre ele prin Meditaţia de intrare în Spaţiul Sacru al Inimii. Acolo puteţi să accesaţi şi să întelegeţi mult mai usor energiile lor.