Meniu Închide

Despre Mine

Eu sunt cel ce sunt

Şi împreună cu asta sunt şi corpul fizic, corpul astral, corpul mental şi am un plan de existenţă.

     Aşa că voi prezenta pe scurt câteva informaţii despre evoluţia mea ca spirit pe linia karmică.

    La origini, ca Spirit aparţin sistemului Sirius. Acolo este locul meu de suflet şi acolo mi-am petrecut mare parte din existenţă.

   Alături de majoritatea dintre voi cei care îmi citiţi această autobiografie am avut vieţi şi influenţă în perioada Lemuriei şi mai departe în Atlantida.

   Începem cu Lemuria. Perioada Lemuriei pentru mine a fost era unei evoluţii spirituale accelerate şi în ascensiune. Acolo am fost membru al Şcolii Misterelor din Naacal şi am avut parte de numeroase experienţe şi evoluţii în Tantrismul de atunci. Lemuria pentru mine a fost continentul unde mi-am dezvoltat energia feminină şi puterea de înţelegere a acesteia.

     De la căderea Lemuriei m-am situat în Atlantida alături de ceilalţi Naacali, pe insula Udai. Perioada a fost una bună, majoritatea trăiam în armonie şi cu respect pentru viaţă. Ei bine, aici, atât eu cât şi ceilalţi Lemurieni am avut de suferit din cauza extremismului nostru pe partea de energie feminină. Asta ne-a dus pe majoritatea în dezechilibru, prin faptul că nu acceptam şi partea energiei Masculine într-o egală măsură.  Căderea Atlantidei mi-a provocat o traumă pe care o resimt chiar şi în prezent, de aproximativ 13.000 de ani încoace. Odată cu căderea Atlantidei într-un sentiment de amăgire şi durere, am plecat împreună cu Thoth şi ceilalţi Maeştri în Egipt. Egipt a fost locul unde m-am stabilit şi mi-am început şirul reîncarnărilor.

     De atunci şi până în prezent am avut numeroase reîncarnari spre înţelegerea erei Masculine în care ne-am aflat pentru evoluţia noastră şi învăţarea lecţiilor din trecut. Conflictele cu cei Gri, Marţienii, o parte dintre Orionieni şi cei implicaţi în dominanţa masculină asupra Atlantidei au continuat chiar şi până în prezent. Vieţi la rândul am fost tras în zonele în care energia Masculină predomina, spre a o înţelege. Am avut numeroase reîncarnări, cele mai marcante fiind în EgiptJaponia şi în zona Tibetană. În aceste vieţi m-am dezvoltat ca şi caracter, prin puterea de a înţelege mai bine a ceea ce sunt. Tot în aceste vieţi am studiat ştiinţele ezoterice prin şcolile de mistere din acea vreme, ştiinţe precum Astrologia, Chiromanţia, Cabala, Astrologia Chineză, Taoismul şi multe alte învăţături care mi-au fost de un mare ajutor spre ascensiunea mea.

    Înainte de reîncarnarea actuală am făcut pregătirea pe Sirius. Acolo mi-am făcut un plan existenţial bine pus la punct pentru a-l duce până la capăt. M-am născut pe 22.06.1995, ora 14:55, în Bucureşti, principala lecţiă fiind aceea de a aduce în echilibru energia masculină cu cea feminină, de a vindeca rănile Atlante din trecut şi evident de a ascensiona. La vârsta de 17 ani m-am trezit spiritual printr-o dorinţă profundă a inimii de a cunoaşte adevărul. Am fost inspirat şi atras de învăţăturile lui Drunvalo Melchizedek, fiind membru în School of Remembering. De atunci şi până în prezent am participat la numeroase workshop-uri, cursuri, meditaţii, am citit multe cărţi şi am început să-mi amintesc cine sunt, ce reîncarnări am avut, cunoaşterea spirituală din alte vieţi şi care este rolul meu în prezent.

     În continuare dezvolt proiectul Iluminarea Potenţialului sub îndrumarea ghizilor mei Arcturieni (Arcturus fiind şi locul spre care mă îndrept) împreună cu un sistem original de a-i ajuta pe oameni să se cunoasca pe sine, să se trezească şi să aibă o evoluţie spirituală conştientă şi în acord cu sinele lor superior.

     Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de mine de-a lungul vieţilor şi Vă iubesc pentru ceea ce sunteţi!

Cu drag Morosanu Adrian Mihai