Meniu Închide

Puterea Adevărului

     Așadar adevărul vine la pachet cu forța vieții. Va învinge mereu adevărul pentru că falsitatea nu este decât o umbră a adevărului. Falsitatea sună și arată ca adevărul, dar i lipsește autenticitatea iar asta o face să fie falsă. Exemplu: Un om poate să se dea un bun terapeut și să arate sau să se comporte ca fiind unul din ei, însă esența lui nu-l recomandă ca fiind un terapeut, deci va calibra ca fals. Este doar o manipulare.   

     Într-o luptă câștigă cel cu forța vieții mai mare. Un exemplu ar fi așa, dacă tu vorbeșți un adevăr de la un nivel ridicat de conștiență, acesta va distruge orice urmă de iluzie din fața lui, iar puterea cuvântului tău este pentru puterea celui ce se află în falsitate. Asta îl va distruge. Însă dacă intri în conflict bazat pe falsitate atunci nu va câștiga niciunul. Ca de exemplu: Intri într-un conflict cu cineva argumentând că idelogia ta este mai bună ca a lui. Cu siguranță amândoi o să pierdeți dacă trăiți în falsitate.

     Cum faci să nu se întoarcă forța vieții recul împotriva ta atunci când acționezi cumva? O faci din Adevăr. Orice acțiune luată din falsitate va fi împotriva ta pentru că destinul falsității este însăși dizolvarea ei. Dacă tu acționezi din Adevăr atunci vei fii în flow cu forța vieții și tot ceea ce manifeșți se va însămânța și va crește pe termen lung. Exemplu: Dacă emiți o intenție spre cineva și se află în falsitatea, aceasta se va întoarce împotriva ta. Cu atât mai mult dacă o emiți cuiva ce prezintă forța vieții net superioară ție. Însă dacă manifești o intenție spre cineva aflată într-un Adevăr superior acest Adevăr îl va cuprinde pe celălalt fără să ți se întoarcă ție această intenție împotriva.