Meniu Închide

Rasele ET şi Copiii de Cristal

     Aducem în discuţie câteva informaţii cheie despre Rasele ET care au avut un impact major asupra planetei, cunoscute până în prezent.

     Datorită lor s-au petrecut diverse evenimente importante aici jos. Unii cu intenţii mai bune, alţii cu intenţii mai puţin benefice.

     În această postare vrem să punem în evidenţă câteva Rase ET cunoscute şi caracteristicile acestora.

     Cu siguranţă aţi auzit despre Copiii de Cristal, Indigo, Curcubeu, Diamant ş.a.m.d.

     Sunt acei copii deja treziţi spiritual, cu diverse capacităţi extrasenzoriale mai dezvoltate (precum proiecţii astrale conştiente, previziuni, văd alte entităţi, sunt mai conectaţi cu natura, înţeleg animalele, unii dintre ei mişcă obiecte în jurul lor, îndoaie linguri, au puterea să te citească şi să-ţi simtă energia + diverse alte percepţii extrasenzoriale).

     Aceştia s-au născut începând cu 1970 şi continuă să se nască şi în prezent. Datorită lor planeta a putut să facă un pas important înainte. Altfel, ne-am fi autodistrus.

     Aceste seminţe stelare au crescut pur şi simplu energia planetei prin vibraţia lor. Au putut să ardă karma de neam şi să promoveze o societate mai virtuoasă şi spirituală.

    Diverşi astfel de copii sunt veniţi de pe alte planete. Majoritatea dintre ei nu au mai avut reîncarnări aici pe pământ sau au avut în locurile unde există o vibraţie superioară, precum învăţători prin India sau Tibet sau alte locaţii. În schimb, din analizele efectuate, mulţi au avut impact în perioada Lemuriei şi a Atlantidei.

     De la căderea Atlantidei, de aproximativ 13.000 de ani, mulţi Atlanţi-Lemurieni şi-au reamintit cine sunt în decursul reîncarnărilor  şi au fost prin alte sisteme solare precum (Sirius şi Pleiade) înainte de urmatoarea reîncarnare. Nu uitaţi! Pământul este o şcoală iar dualitatea devine una din cele mai mari înţelepciuni. Datorită ei putem să uitam cine suntem şi să învăţăm anumite lecţii spre desăvârşirea şi autocunoaşterea noastră ca spirit.

     Pe lângă Pleiade şi Sirius, mulţi am mai făcut pregătiri şi în sistemul nostru solar precum pe Venus sau Jupiter (bineînţeles, discutăm de dimensiunile 4D++, în 3D nu se poate susţine viaţa fizică aşa cum o cunoaştem noi).

     Planul Astral al planetei Pământ are mai multe învelişuri sau subdimensiuni. De exemplu Dimensiunea 4D are 12 semitonuri (vezi aici articolul despre Dimensiuni). Iar fiecare spirit, după moarte, se duce pe semitonul cu care rezonează la nivel de pregătire spirituală. Unele spirite pot să depăşească aceste semitonuri ale planetei Pământ şi să se ducă în alte sisteme solare precum Sirius ori Pleiade şi să se pregătească dacă doresc înainte de următoarea reîncarnare.

     Aşadar, mulţi din cei veniţi la întrupare au pregătiri făcute şi pe alte planete pentru un plan de existenţă mai bine pus la punct şi evoluţia pentru planetei. Bineînţeles, noi toţi ne putem numi extratereştri deoarece am avut vieţi şi în alte planuri de când existăm ca spirite. Însă ne referim acum la aceşti aproximativ 13.000 mii de ani de la căderea Atlantidei, deoarece mulţi dintre cei care citiţi acest articol aţi venit din acea perioadă.

     Ce nu am spus este că aceştia aleg ori fie să se reîncarneze, ori prin Walk-In (adică atunci când trupul este deja mai matur şi se hotărăşte la nivel spiritual să se facă schimb de suflete, Sufletul A intră în corpul Sufeltului B iar sufletul B părăseşte corpul şi se duce în planurile astrale unde are nevoie, astfel în Corpul Sufletului B rămâne doar Sufletul A). Cum îţi dai seama că ai venit prin Walk-In? Te cunoşti pur şi simplu dacă faci parte din categoria aceasta.

     În continuare, vrem să punem în discuţie câteva caracteristici generale ale unor Starseederi (seminţe stelare).

Arcturus

Arcturus

     Arcturienii au o energie foarte evoluată care pare rece, tranşantă aici pe pământ. Ei sunt percepuţi în meditaţie ca fiind reci, de culoare violetă ce impune ordine şi disciplină. Dacă există ceva în interiorul tău care nu se află în sincronicitate şi armonie cu sinele, un Arcturian se va pricepe bine să ţi-l scoată la suprafaţă şi să te corecteze. Ei nu sunt deloc atât de emotivi precum Siriusienii sau Pleiadienii. Au un caracter rigid şi milităresc. Mulţi nu prea au avut reîncarnări aici pe Pământ decât în zonele foarte spiritualizate. Au avut însă un impact major în perioada Lemuriei. Una din lecţiile de viată a celor întrupaţi aici pe Pământ este să-şi dezvolte emoţiile şi partea feminină. Vin dintr-o dimensiune superioară 9D iar pentru ei acest aspect este cam inexistent. Au impact mai mare asupra planetei pe Erele Feminine mai mult. Iar cum ne îndreptăm spre intrarea într-o eră feminină, mulţi dintre ei s-au reîncarnat în această perioadă. Alţii au venit direct prin Walk-In.

Sirius

Sirius

     Siriusenii au jucat un rol important în creaţia omului. Ei reprezintă partea Masculină iar Nefilimii partea feminină atunci când a fost făcut omul cu aproximativ 200.000 mii de ani în urmă. Delfinii şi Balenele vin de pe Sirius. Mai exact de pe Sirius B. Sirius este în strânsă legatură cu Egiptul. Multă cunoaştere de acolo provine de pe Sirius (o cunoaşteţi pe Zeiţa Isis). Datorită Siriusienilor încă mai există viata în 3D-4D aşa cum o vedem noi. Altfel, planeta trebuia să îşi schimbe vibraţia de mult timp. Totuşi, datorită iubirii lor faţă de noi, au făcut în aşa fel încât s-a creeat această hologramă ca omul să evolueze în continuare (ştim, este ceva dificil de crezut şi este nevoie de mai multă cunoaştere pentru a dezbate subiectul, în vol. 2 din Floarea Vieţii aveţi mai multe informaţii legate de aceşti Siriusieni). Ei au au o inteligenţă emoţională dezvoltată şi ne iubesc mult. Câteva caracteristici ale lor sunt: inteligenţa emoţională dezvoltată, împrăştiaţi, nu sunt perfecţionişti, nu prea sunt raţionali, sunt visători, au puterea de a fi vindecători pentru ceilalţi şi mentori, în meditaţie sunt percepuţi ca Albaştri şi înalţi cu capul alungit. Energia lor îţi oferă o pace şi o linişte interioară, ai impresia că este cel mai bun prieten al tău.

Pleiade

pleiade

     Multă cunoaştere a venit din Pleiade. Şamanii şi cei care se ocupă cu terapiile pe partea naturală au o rezonanţă aparte cu Pleiadele. Energia lor este foarte “împământată”. Au o plăcere să stea şi să trăiască în zona de confort. În tot ceea ce ţine de plăceri şi valori personale, ei sunt maeştri în acest sector. Natura, animalele, plantele sunt în sectorul lor de activitate. Pot să devină prea leneşi şi să stea fără să facă nimic datorită zonei lor de confort. Majoritatea celor întrupaţi aici şi-au ales să înveţe partea justiţiară şi intelectual-raţională a lucrurilor pentru a ieşi din zona de confort pe partea de împământare. În meditaţie sunt percepuţi ca fiind blonzi şi cu o energiă caldă care te face să te simţi într-un pat cald şi pufos, lângă o mamă care are grijă de tine şi îţi oferă tot ce ai nevoie. Unii Arcturieni au o rezonanţă aparte cu Pleiadele deoarece au nevoie unul de energia altuia spre evoluţia lor.

 

Andromeda

andromeda

     AAndromedanii sunt foarte buni pe partea de consiliere, vindecare şi pe a da un start boom. Cei reîncarnaţi aici pe Pământ, majoritatea au venit să ardă karma de familie şi să iasă din zona de confort familial. Nu prea ies în evidenţă Andromedanii. Stau mai retraşi şi îşi văd de treaba lor. Totuşi dacă va conectaţi cu energia lor o să primiţi suport şi o să vă simţiţi ghidaţi ca de un părinte. Ei sunt mai idealişti şi nu prea îşi bat capul cu cei pe care nu-i înţeleg.

Hatorii

hatorii

     Hatorii vin din dimensiunea 4D-5D, de pe Venus. Ei sunt recunoscuţi încă din perioada Egiptului. Există şi un templu dedicat lor care are desenat pe pereţi profeţii despre perioada curentă prin care trecem. Hatorii sunt maeştri ai sunetului şi ai vindecării prin sunet. Au foarte multă feminitate şi înţelegere a celorlalţi. Cei care vor să-i aprofundeze vă recomandăm lucrările lui Tom Kenyon. El  face channeling de calitate cu Hatorii şi înregistrează meditaţii şi tonuri vindecătoare alături de ei.

 

Orion

reptilian

cenusiu

     Aici sunt diverse controverse, deoarce există unii care au invadat planeta şi au vrut să facă mai mult rău, numiţi Micii Cenuşii, împreună cu prietenii lor Reptilieni, iar alţii care pur şi simplu sunt numiţi Consiliul Înţelepţilor datorită puterii lor de înţelegere asupra universului şi a înţelepciunii dobândite (aceştia sunt în armonie cu viaţa, nu vor să  încalce liberul arbitru şi să-i bombardeze pe alţii). Orion, după cum ştiţi, este în strânsă legătură cu cele trei Mari Piramide din Egipt. Are un impact major asupra evoluţiei planetare şi datorită lor a fost posibilă construirea reţelei christice. Bineînţeles, pe Orion există mai multe rase şi specii. Cert este că majoritatea dintre ei nu prea au corpul emoţional dezvoltat şi au făcut parte din Rebeliunea Luciferiană (click aici detalii). Unii se află în rezonanţă şi în sincronicitate cu viaţa şi cu Dumnezeu aşa cum o fac Arcturienii. Alţii vor doar să cucerească şi să stăpânească Universul prin puterea lor şi cunoaşterea Tehnologică. Cu Micii Cenuşii a avut planeta de furcă prin secolul al XX-lea. Însă sunt şi alţi Orionieni foarte inteligenţi, unii întrupaţi chiar aici pe pământ. O să-i percepeţi ca fiind mai retraşi şi oarecum depresivi. Nu ies în evidenţă, nu se bat cap în cap cu alţii. Au un spirit mai timid şi mai dur. Văd lucrurile în adâncime şi au talentul să dramatizeze, mulţi dintre ei au nevoie să-şi dezvolte simţul umorului şi sunt născuţă în astfel de zone unde există această energie dezvoltată pentru a o învăţa. Vor ca totul să fie perfect şi în ordine iar toată lumea să fie acolo unde îi este locul. Cei care sunteţi de pe Orion vă cunoaşteţi. Pe lângă asta, de-a lungul timpului au existat conflicte între Atlanţi-Siriusieni-Pleiadieni şi o parte dintre cei de pe Orion alături de Marţieni şi Cenuşii. În această perioadă suntem cu toţii puşi în situaţia să ne vindecăm şi să ne iertăm, indiferent din care tabară credem că facem parte, a răului sau a binelui.

Nefilimii

nephilims

     Aceştia vin de pe Nibiru numită şi Planeta X. Ei sunt cei ce au făcut rasa umană împreună cu Siriusienii. Unii le mai spun reptilieni, dar nu sunt chiar atât de reptilieni precum în teoria conspiraţiei. Au avut un impact major în perioada Sumerului şi au dat cunoaştere oamenilor pe când a fost un boom de lumină pe Pământ (vorbim despre erele planetare). Îi aşteptăm în continuare să înveţe şi să vindece planeta. Sunt printre cei care i-au învăţat pe oameni Agricultura, Astrologia, Matematica, Minteritul şi alte ştiinte.

Lira si Vega

lyra

     Sunt probabil unele dintre cele mai vechi rase din acest plan existenţial. Sunt percepuţi ca fiind nişte Feline. Oameni cu cap de Leu. Unii mai spun că ei sunt cei care au construit Sfinxul aici pe Pământ (Sfinxul având o vechime de peste 200.000 de mii de ani, deci exista dinaintea facerii omului sau a Lemuriei). Cert este că sunt foarte bătrâni şi experimentaţi ca spirite. Mulţi dintre noi avem această rezonanţă deoarece părţi din suprasufletele noastre se află în acea dimensiune. Iar noi am luat naştere din aceste zone (vezi aici articolul cu Suprasufletul). Ei au un aer regal şi plin de înţelepciune. Devin foarte încăpăţânaţi, se pricep să înceapă ceva şi să dea start doar că nu prea au şi chef să-l termine. Ei sunt precum nişte copii. Au tendinţa să se supere şi au talent artistic. Bineînţeles, acestea sunt câteva caracteristici superficiale din energia câtorva dintre ei reîncarnaţi aici pe Pământ. Cert este că dacă vă conectaţi cu energia lor o să simţiţi mult entuziasm, încredere de sine şi o trezire a copilului interior. Din Lyra a luat naştere Vega. Au trăsături asemănătoare, doar că diferă nivelul de înţelegere asupra vieţii. Spre exemplu, veganii sunt mai idealişti şi nu sunt atenţi la detalii. Au aici pe Pământ o energie foarte “fiţoasă” putem spune şi credinţa că le ştiu pe toate. Energia celor de pe Vega conţine mult foc purificator. Ei au o dorintă să fie iubiţi, apreciaţi şi să-i vindece pe cei din jurul lor fără să aştepte nimic la schimb.

     Cam acestea sunt pe scurt câteva caracteristici generale întâlnite personal în meditaţii şi la starseedari întrupaţi aici pe Pământ. Cine vrea să-i cunoască mai bine nu are decât să se conecteze cu energia lor prin Meditatia de Intrare în Spaţiul Sacru al Inimii.

     Dacă crezi sau simţi că eşti un Starseed întrupat, ai venit prin Walk-In sau ai un copil Starseed, putem să aflam asta prin analiza amprentei energetice.

Mulţumim! 👍