Meniu Închide

Despre Ispită

Despre Ispită  😈

Des întâlnită…

     Ispita apare atunci când trebuie să întreprindem ceva spre împlinirea dorinţei inimii, a sinelui nostru în planul existenţial al fiecăruia. Sunt acele evenimente, situaţii, persoane care ne împiedică să ne îndreptăm înainte. Mereu când trebuie să urcăm mai sus din punct de vedere spiritual avem de dat astfel de examene.

     Ispita apare pentru a demonstra cât de pregătiţi suntem să ajungem unde ne dorim. Este precum un test pe care îl dăm prin învăţarea lecţiei primare. Avem nevoie de cunoaştere, înţelegere, voinţă şi stabilitate pentru a le depăşi. Ştiţi cartea Magicianul din Tarot care este stăpân peste cele 4 elemente Foc, Aer, Apă şi Pământ.

Spre exemplu

     Vrem să ne urmăm dorinţa inimii şi să ne facem muzicieni. Apare şi oportunitatea de a învăţa această meserie. De aici, apar în calea noastră tot felul de situaţii contrare dorinţei noastre, precum critici din partea apropiaţilor că nu suntem destul de buni, probleme financiare, sănătatea afectată, deznădejde şi tot felul de situaţii. Evenimentele vin special să ne desăvârşească şi să ne pregătească pentru a ajunge acolo unde dorim. Fără ispită nu putem urca. Dacă încerci să stai mereu ca un sfânt care are o conduită spirituală… ai picat. Trebuie să-ţi dai voie să fii ispitit ca să poţi urca. Iar pentru asta ai nevoie să înveţi lecţiile şi să le înţelegi ca să poţi da şi examenul ispitei şi să-l iei. În exemplul de mai sus trebuie să ai o conduită de rebel şi să-ţi urmezi acest vis, orice s-ar întâmpla. Este firesc să greşeşti şi să pici examenul. Ar fi nefiresc să le treci pe toate cu brio şi să ai doar drum drept.

     Vorba aceea… Ce ne-am face fară dracu? Cine ne-ar mai ispiti şi cum ne-am mai desăvârşi din punct de vedere spiritual dacă totul ar merge aşa cum credem noi că este bine. Suntem pe şcoala „Pământ” şi aici avem de dat examene şi probe pentru a caştiga virtuţi.👿

Mulţi oameni pică la probele ispitei cu texte de genul:

  • Nu a fost să fie.”

  • Dacă era să fie pentru mine se întâmpla oricum.”

  • Îngeraşii mă împiedică să fac asta.”

  • A aparut o problemă în cale… sigur nu este pentru mine.”

  • Nu am simţit că trebuie să fac asta, nu am vazut, nu mi s-a arătat.” (trebuie să avem un echilibru între a simţi şi a gândi… nu toate lucrurile trebuie simţite trebuie să fie şi raţionalizate, aducem în echilibru emisfera stângă cu cea dreaptă pentru a integra evenimentul)

     Sau căutam o informaţie, ne iese în cale o situaţie prin care putem afla soluţia la frământarea noastră şi spunem “E… ştiu eu mai bine cum stă treaba… nu este pentru mine asta… sau nu e aşa cum cred eu.” 🤥

     Alt exemplu din Biblie legat de ispitirea lui Iisus… Când a postit 40 de zile în pustie şi a venit „dracu” să-l ispitească. Una dintre ispite sună aşa „Dacă eşti cu adevărat Fiul lui Dumnezeu sari şi îngerii lui or să te ridice la cer.” iar Iisus a răspuns „Să nu ispiteşti pe domnul Dumnezeul Tău”. Asta ce vrea să ne spună? Lucrurile se întâmplă într-o ordine şi sincronicitate. Nu se poate aşa prin mândria minţii să faci anumite lucruri. Căci sinele le face, nu iluzia ego-ului. Cei care faceţi vindecări sau vă uitaţi prin reîncarnările oamenilor ştiţi faptul că omul trebuie să fie pregătit pentru a face asta cu el şi trebuie să vină cu inima deschisă la tine. Nu se poate să o faci pentru cineva care vine la miştouri şi ispitiri pe tine. Aceluia îi răspunzi precum Iisus „Să nu ispiteşti pe domnul Dumnezeul Tău”. Mai exact, totul vine de la sine. Când Sinele decide, atunci se întamplă. Trăieşti în sine şi totul vine de la sine. Ca să traieşti în sine complet, ai de înţeles ce este Răul şi Binele în Dualitate, prin Lecţiile de viaţă iar ispitele să-ţi fie precum nişte examene, nu precum nişte demoni nesimţiţi ai lui Satan ce trebuiesc alungaţi sau alte aberaţii. Eu personal nu am întâlnit demoni să facă Jump Scare precum în filmele de groază sau să te sperie pe la spate. 😂 Demonii (ca reflexii ale umbrelor interioare) nu au putere asupra cuiva dacă ştie că sunt reflexia lui interioară şi este un examen de dat. Avem aici un articol interesant despre căderea în Dualitate şi experimentul lui Lucifer.

     Altă vorbă. Când eşti în lume, ispita vine printr-o carte, o rudă, un vecin, un mesaj sau ceva. Când eşti singur dracu vine direct la tine. Oricum, ispita tot vine spre desăvârşirea ta. Că vine printr-o entitate de vibratie mai joasă sau un mesaj sau un spirit sau altceva. Ea tot apare. Prin biruirea ispitei, aceasta nu mai are putere asupra ta. Dacă ai trecut din clasa a 2-a în clasa a 3-a, asta însemna că ai învăţat lecţiile. Deci nu mai poţi pica testele din clasa a 2-a, teoretic.

     Avem aici şi un Arhetip din Zeităţile Hinduse. De ce au mai multe braţe? Pentru că în fiecare este simbolizat ceva. O virtute, o armă de care are nevoie în lupta cu întunericul, fără ea nu ar putea învinge demonul respectiv.

ispita

     Există fel şi fel de ispitiri şi de exemple povestite şi în Biblie şi multe alte situaţii. Pur şi simplu daţi-vă voie să vă urmaţi sinele.

     Ştiţi că acei Maeştri au putere şi asupra demonilor şi asupra îngerilor. De ce? Pentru că au biruit lecţiile de viaţă şi au atins un nivel de Măiestrie. Astfel că, pot avea în subordine alte entităţi pe care le poate birui. În celelalte planuri este văzut ca un împărat. Probabil aici jos oamenii se uită la el şi zic că este ultimul boschetar, dar în realitate lucrurile nu stau aşa pentru unul care s-a biruit pe sine. Trebuie să vedem situaţia în unitate. Demonii au rolul lor de ispitire şi de dat examene pe oameni iar îngerii, de îndrumători. Nici unii, nici alţii nu sunt mai răi sau mai buni. Fiecare îşi are rolul lui în această ordine divină.

În concluzie

     Daţi-vă voie să urmaţi sinele din inimă. El ştie unde trebuie să te ducă. În continuare, vă aşteptăm la analiza amprentei energetice să vedem planul de existenţă.

Vă mulţumim şi Vă Iubim! 🙏 ❤️