Meniu Închide

Confuzii legate de reîncarnări

     Voi câte Cleopatre reîncarnate ați întâlnit? Sunt sigur că la fel de multe ca și mine dacă nu eșți chiar tu una dintre ele.

     Da acuma în ziua de astăzi toată lumea este Cleopatra, Peseidon, Eminescu, Apostulul nu știu care, Regina X, Faraonul de nu știu unde, magicianul cel mai malefic, nevasta lui anubis s.a.m.d

     Haideți să clarificăm niște aspecte și să înțelegem de ce vedem aceste chestii prin regresii sau hipnoterapii.

     În primul rând nu am fost acele reîncarnări mai mult că sigur. Sunt șanse de 1% să fi fost acele personaje celebre iar dacă chiar am fost atunci am fi avut niște semnale solide și o cunoaștere de sine bună fără să fie simple fantezii.

     Atunci când facem o regresie în altă viață prin hipnoză sau alte tehnici și vedem aceste personaje poate să fie din mai multe puncte de vedere.

     Ca de exemplu cu Lilith. Ei bine ce reprezintă Lilith ca și arhetip? Femeia ce nu este supusă bărbatului, nu este disponibilă emoțional lui, este orientată doar pe latura sexuală pentru a seduce și a trăi liber așa cum își dorește ea prin asta. Se consideră peste bărbat datorită puterii ei sexuale și prin asta se crede liberă. Ok. Cam despre asta în 2-3 cuvinte ne vorbește acest arhetip. În primul rând Lilith nu este un spirit. Este doar un Arhetip povestit mitologic. O știm de la mitologia cu Adam și Eva ca și cum ea a fost prima soție aleasă de Dumnezeu pentru Adam dar a zis că Adam e prea slab pentru ea, așa că a ales să plece iar Dumnezeu a găsit o altă proastă numită Eva care să fie mai blajină și potrivită lui Adam. Aceasta este doar o poveste mitologică ce are un mesaj simbolic atâta tot. Nu a existat nici o Eva și nici un Adam sau Lilith. Este doar o poveste cu un mesaj simbolic. Din start nu ai cum să fi reîncarnarea unei Lilith, dar de ce nu Eva?

     Haideți să vă zic rămânând la acest exemplu cu Lilith de ce văd unele femei prin regresiile lor asta. Undeva în sinea lor vibrează și rezonează cu acest Arhetip al unei femei puternice sexual dincolo de bărbat ce poate să seducă orice bărbat și să-l pună la picioarele ei. Pentru că în sinea ei rezonează cu această energie fie că este provenită din alte vieți sau din neamul ei, ea în regresii sau prin vise vede o astfel de Lilith și ușor se poate duce în confuzia că ea este de fapt. În realitate sunt doar niște trăsături de caracter pe care le poate avea și acea persoană, ascunse sau manifestate. Deci fie că doamna conștientizează că are aceste trăsături ale unei femei puternice din punct de vedere sexual sau fie este pur și simplu lemn la pat de zici că fuți scânduri dacă te culci cu ea, dar își dorește să fie mai bună, cert este că nu are cum să fie Lilith ci doar să prezinte trăsături de caracter ale acelui Arhetip.

     Asta se întâmplă și cu Poseidon sau alt personaj de genul. Este doar o poveste mitologică și poți avea anumite trăsături ascunse sau manifestate ale lui. Se întâmplă chiar și cu personalități remarcabile ce au existat în trecut precum Cleopatra. Poate că în sinea ta prezinți anumite trăsături faine pe care le avea și Cleopatra și din acest motiv ți se arată în regresie.

     Deci trebuie să avem grijă când vorbim de personaje celebre și reîncarnări ale lor. Nu este suficient doar o măsurătoare cu ansa sau o regresie. Ai nevoie de o cunoaștere bună de sine pentru a clarifica și valida o reîncarnare. Până la urmă nici nu este atât de important în prezent ce ai fost pe cât ceea ce ești acuma.