Meniu Închide

Stăpânirea Haosului (Întunericului)

     Hmm…Acest articol a fost inspirat dintr-o meditație de a mea unde m-am conectat prin channeling cu ființele ce au adus Artele Marțiale aici pe pământ. Ca să știți în mare cum au venit artele marțiale pe pământ, cândva au fost unii ce s-au retras undeva în pustie, iar acolo, în exercițiile și channelingul lor, au canalizat acele mișcări și principii, le-au măiestrit, apoi s-au dus să-i învețe și pe ceilalți.

     Dar nu asta este tema principala. În acest articol, vreau să punctez cum folosim chi-ul dens sau întunericul/haosul în favoarea noastră. Acestea sunt niște principii taoiste care nu au legătură cu demonii, cu reptilienii sau alte nebunii pe care le mai gândesc oamenii despre întuneric. În schimb, au legătură cu acea forță a vieții pe care nu am explorat-o și nu am găsit încă cum s-o ordonăm și cum să ne raportăm la ea.

     Să luăm un exemplu simplu. Gândește-te la un tsunami. Tu știi deja ce este o forță a naturii și cam ce poți face în privința ei. Este deja descoperită și ai înțeles cum să gestionezi în mare parte acel haos și cum să te raportezi la el. Sau gândește-te pur și simplu la vremea de zi cu zi. Avem deja suficientă tehnologie prin care chiar putem influența vremea. De ce? Pentru că am înțeles haosul naturii și am descoperit cum, prin tehnologie, îl putem controla într-o oarecare măsură, fie că este tehnologie masculină, adică cea cu aparatură din fier, fie că este tehnologia feminină, adică cea interioară.

     Nu este deloc ușor de pus în cuvinte și nu cred că pot să vă dau o tehnică exactă. Ceea ce vreau să punctez este asta: ascultă de instinctul tău. Cu instinctul te conectezi la haosul universului și prin instinctul tău înveți și înțelegi rațional cum îl poți ordona și cum te poți armoniza cu el. Precum Feng Shui, știți? Înțelegi energiile de unde și cum vin și pe baza lor te armonizezi cu viața. 

     Acest aspect este legat de sinele nostru animalic, de sexualitatea noastră. Ca să înțelegem mai bine haosul sau întunericul (necunoscutul) vieții, este necesar ca prin sinele nostru animalic să ne conectăm la el și de acolo să-l gestionăm. Este o relație sexuală între noi și infinitul abis. De aici pleacă. Știu că momentan la noi în țară e mai greu asta, mai ales că sunt multe credințe eronate ce promovează fuga de primele chakre, de întuneric și de orice fel de latură a noastră pamânteană undeva în norișori. 

     Mai multe de atât nu-mi este permis să vă spun. Doar atât. Prin instinct te conectezi cu haosul vieții și din instinctul tău animalic înveți să-l gestionezi și să te raportezi corect și armonios la el. Este în strânsă legătură cu cine ești tu la nivel de sine animalic și cu latura ta sexuală. Cu cât ești mai puternic sexual, cu atât vei învăța să înțelegi și să gestionezi mai mult din haosul vieții.

Spor