Meniu Închide

Magia Neagră

     I se spune magie neagră deoarece încalcă legea iubirii. Se folosește strict de manipulare și abuz de putere pentru împlinirea unor dorințe egoiste.

     De obicei se practică cu “demoni” cum le spune oamenii sau entități de vibrație mai joasă să zicem, poate să fie reptile sau orice alte rase ET cu tendințe mai distructive. Aceste entităti nu trăiesc în iubire și în armonie cu universul așa că tind să se hrănească prin energia vitală a altora prin fel și fel de sacrificii de sânge(pentru că sângele prezintă această forță vitală).

     Este rea sau bună? Păi în mare parte nu este deloc benefică celui ce o practică. Doar îi gadilă ego-ul pe moment dar îl face să-și piardă sufletul. Haideți să analizăm și dintr-o perspectivă evolutivă cum poate fi de folos ca și echilibru în univers.

     Să zicem așa. Relu a venit la întrupare să învețe lecția sărăciei. Acesta suferă de magie neagră asupra lui ce-i taie dreptul divin în bani și îi închide acest drum. Ce vedem aici. Că cel ce i-a făcut acele legături nu face decât să-l ajute pe Relu în a-și învăța lecția de viață. Vedeți asta este o situație în care legăturile făcute pe Relu îi sunt benefice în evoluția lui. Nimic nu este degeaba și nimic nu este întâmplător.

     Tot ce avem de făcut pentru a ne menține pe flow cu universul este să ascultăm de Sinele nostru Superior ca fiind unicul și adevăratul Dumnezeu pentru noi și să creem din Spațiul Sacru al inimii. Astfel tot ce vine de aici este în voință divină și armonie cu viața.

Mulțumesc