Meniu Închide

Adevăr vs Falsitate

     Acuma prin ce vrem să ne referim când vorbim despre Adevăr sau Falsitate. Fiecare câmp informațional prezintă adevărul lui. Și fiecare nivel de Conștiență are adevărul lui. Una este adevărul celui aflat la un nivel de conștiență 4D subdimensiunea 10 și altul este al celui aflat în Dimensiunea 6 pe subdimensiunea 5.

     Cunoaștem toți testul muscular și verificarea cu pendulul sau ansa ce calibreaza pe adevărat sau fals. Acea verificare sau măsurătoare se conectează într-un anume câmp și de acolo răspunde cu Adevărat sau Fals.

     Un aspect important aici. La nivelul de conștientă 3D poate să calibreze ca fiind adevărat faptul că mă cheamă Adrian, însă la nivelul de conștiență 9D calibrează ca fiind fals, de la acel nivel de conștiență am alt nume. 

     Așadar după cum spuneam, fiecare câmp cu fiecare nivel de conștiență prezintă legile lui, limitele lui și adevărul lui. Deci ce este falsitatea? Este acel lucru ce nu calibreaza ca fiind adevărat pe un anume nivel de conștiență și într-un anume câmp.

     Dacă pe un nivel de conștientă curvia calibrează ca fiind benefică, pe un alt nivel calibrează ca fiind falsă. Asta trebuie să ne fie clar când vorbim de Adevăr vs Falsitate.

     Cine are dreptate într-o situație? Cel care calibreaza ca fiind Adevărat indiferent pe ce nivel de conștiență se află. La el este puterea forței in limitele acelui nivel.