Meniu Închide

Creatia din Creier vs Creatia din Inima

Scurt si la obiect pentru a intelege diferentele.

     Majoritatea ne-am aflat de aproximativ 13.000 mii de ani in creatia in creier/minte.

Care este diferenta?

     Creatia din creier este polarizata(emisfera stanga si dreapta). Atata timp cat cream de aici ne facem automat karma. Pentru ca aici ce creezi automat atragi si opusul lui. Aceasta creatie la nivelul dualitatii este precum o sabie cu doua taisuri. Te duce dintr-o extrema in alta. Aici defapt in creatia din creier se iau lectiile de viata. De asta cadem majoritatea in dualitate si invatam prin propria creatia. Creatia din creier este defapt creatia din frica. Atata timp cat cream de aici ne vedem polaritizati si duali fata de ceilalti. Astfel avem impresia ca exista o karma individuala. Si chiar asa este pentru noi si mintea noastra. Exista tocmai ca sa iti iei lectiile de viata.

     Vorbim de creatia din Inima. In inima urmam sinele nostru si incepem sa cream de aici. Defapt nici nu se pune vorba de creatia in mod special pe cat se pune pe trairea si urmarea sinelui. Pe a ramane in sincronicitate cu viata. De aici la nivelul asta nu avem karma. Suntem puri si inocenti. Suntem conectati cu natura si cu viata. Intelegem mesajele sinelui, constientizam ca totul este sinele. Dam nastere la intentiile sinelui in armonie cu viata (vezi articolul cu Succesul si Sincronicitatile). Acest spatiu este impartit in doua locatii. Avem Spatiul Sacru al Inimii si Micul Spatiu al Inimii. Din acest motiv arata si torusul asa. Cert este ca. In inima traim si dam nastere in armonie cu viata, cu sinele si in perfecta sincronicitate. Este o adevarata arta tantrica(vezi aici meditatia tantrica)

torus

     Cazuti in dualitatea creierului nu facem decat sa ne ducem dintr-o extrema in alta pana ne gasim calea de mijloc. Cu totii ne-am aflat in dualitate pentru a invata ceva. Cu depasirea lectiilor ramane doar sinele.

Vezi aici Meditatie de intrare in Spatiul Sacru al Inimii si Sfarsitul Dualitatii