Meniu Închide

Cum scoatem sufletele din Astralul Inferior?

     Reamintim că astralul inferior se referă la subtonurile dimensiunii 4D unde se duc sufletele după moarte cu un nivel de conștiență și cu o vibrație mai joasă. 

     Metoda clasică tradițională este prin slujbe bisericești de pomenire a morților și prin tot felul de alte pomeni. Așa au fost gândite cumva aceste slujbe. Pentru a trimite lumină sufletelor din astralul inferior(iad) și a le ridica în astralul superior(rai).

     Însă în ziua de astăzi am mai evoluat și avem la îndemână și alte tehnici cu mai multă lumină și putere. Una din ele ce mie mi se pare cel mai top sunt constelațiile familiale. Dacă te afli în momentul oportun în sincronicitate și pregătit să te vindeci de karma neamului, o să ajuți și străbunii să iasă din astralul inferior. De ce? Păi unul din motive ar fi acelea că tu ai “plâns” sau ai ars karma de neam. Desigur că nu oricine joacă constelații pe neam, îl va și elibera de acolo. Trebuie un moment sincron și o dorință sinceră a inimii.

     Încă o chestie, nu poți să rezolvi lecțiile de viață ca suflet ale străbunilor, dar poți să înțelegi dezechilibrul și să faci ordine în arbore prin tine însuți. Făcând echilibru cu tine și cu neamul, automat o să-i propulsezi și pe ei, chiar dacă lecția lor ca suflet încă persistă, cel puțin nu mai persistă încărcătură energetică negativă majoră.

     Aici am punctat strict sufletele din astralul inferior ce sunt legate de neamul nostru. Cu asta ar fi recomandat să începem. Să ne vindecăm noi și neamul nostru apoi să trecem la karma colectivă. Anul 2024 pune presiune cu Saturn în Pești pe eliberarea karmei colective implicit a sufletelor din astralul inferior, așa că cel mai sănătos lucru cu care putem începe este eliberarea propriilor strămoși prin iertare și iubire.

     La bază toată lumea își dorește să iubească și să fie iubit. Asta au avut și ei nevoie și asta putem să oferim și noi. Există și alte numeroase tehnici prin care putem să trimitem lumină în astralul inferior și să eliberăm un suflet. Însă pentru asta e necesară și dorința sinceră a acelui suflet de a ieși de acolo și de momentul potrivit. Asta o să simțiți voi prin înțelepciunea ce vă poartă.

     Vă recomand filmul Nosso Lar pentru mai multă claritate legată de astral și vă invit la analiza amprentei energetice să jucăm împreună câteva constelații.