Meniu Închide

Efectul energetic al transplantului

Ce presupune transplantul de organe și donația de sânge din punct de vedere energetic?

     Știm deja că fiecare organ din corpul nostru are o anumită amprentă energetică formată din gânduri, sentimente și emoții, atât ale noastre cât și posibil moștenite din neam. Asta automat înseamnă că în momentul unui transplant se vor prelua multe din amintirile și energia celui ce a donat organul.

     Există chiar și un documentar pe tema asta ce demonstrează științific acest lucru. 

     Pe lângă aspectele medicale, ca persoana A să accepte organul donat de persoana B trebuie să accepte și energia ce vine la pachet cu acel organ și să fie compatibil cu acea vibrație.

     Să punctăm tema asta și la donația de sânge. La suprafață sună frumos ideea că donezi sânge și vei ajuta cândva pe cei în nevoie cu sângele tău donat. Dar ți-ai pus vreodată întrebarea dacă sângele tău chiar ajunge să fie donat cuiva ce are cu adevărat nevoie? Țineți minte că magia neagră se practică în special cu sacrificiu de sânge, este o entitate ce are nevoie de acest sacrificiu să se hrănească cu vitalitatea lui. În cazul în care nu te duci express să donezi pentru cineva cunoscut ci doar de dragul că primești niște bonuri în schimb sau că sună așa funny să faci voluntariat, tu nu ai o certitudine că sângele tău ajunge să fie donat. Eu nu vrea să punctez aici că autoritățile ar face ceva mai dark cu sângele tău donat, este doar o conspirație pur personală și doar vreau să vă gândiți puțin și la această posibilitate.

Și în cazul în care donezi sânge pentru o persoană cunoscută și se face acest transfer, tu vei transfera multe din amintirile și trăirile tale acelui om, ești viu prin el, și vei simți și tu acea conexiune. Frați de sânge cum se zice, chiar dacă tu nu ai sângele lui în venele tale, ești prezent în el și îi vei simți prezența până când se face o purificare și un echilibru.

Doar am vrut să punctez ce se întâmplă energetic prin aceste transplanturi. Bineînțeles că mai departe în cazul unui transplant de rinichi să spunem se poate face o curățare energetică să eliberezi energiile vechiului proprietar să zicem, dar până acolo este nevoie de o trezire și maturitate în cazul celui ce primește acest transplant. Poate să fie benefic și să salveze vieți acest transplant, nu vreau să înțelegi că este negativ faptul că există și un transfer energetic ci doar că se întâmplă și asta. Alegeți voi mai departe ce faceți cu această informație.