Meniu Închide

Cum se dobândesc și se pierd darurile din neam

     Cred că am auzit cu toții de ideea păcatelor de neam sau a karmei de neam de pe urma cărora noi și urmașii noștri o să tragem până le ardem. Ei bine sunt reale. Există multe greșeli ce le poate face neamul în spate pentru care putem pierde din drepturi divine să le spunem. Greșeli mari în căsătorie ce ne închide nouă acest drum sau greșeli legate de bani ce ne închide acest drum. 

     Sau din contra. Foarte mult bine făcut să zicem cu banii. Au creat locuri de muncă. Au fost cinstiți cu cei din jurul lor. Au acționat din iubire și compasiune legat de ceeea ce înseamnă relația cu banii și modul în care îi utiliza. Și poate că tu în viața asta ai acces foarte ușor la bani. Banii vin la tine extrem de simplu și rapid. De ce? Pentru că ai deja în drept asta. Dar ce te faci dacă nu șți cum să-i gestionezi corect? Ușor, ușor poți pierde chiar tu acest drept divin în bani și să nu-l dai mai departe copiilor și nepoților după caz.

     Deci în concluzie. Orice acțiune împotriva naturii vieții și a bunului mers armonios se poate numi păcat sau karmă într-o oarecare măsură. Asta duce la denaturarea noastră ca specie până la dispariție. Știm că dintr-o perspectiva superioară dumnezeiască nu există karmă sau păcat. Însă aici pe pământ învățăm ce este răul cu bine și le diferențiem ca păcat și divin.

     Dacă zicem lasă că merge și așa ne înșelăm. Se va transforma în ceva foarte greu din care ne va fi și mai greu să ieșim mai târziu. Nu putem să mergem pe burtă în anumite situații. Nu merge și cu pula în cur și cu sufletul în rai. Trebuie să alegi ori e albă ori e neagră.

     Așadar în funcție de acțiunile pe care le-au luat strămoșii în spate suntem din anumite puncte de vedere mai câștigați și din altele mai puțin. Indiferent cum ar fi noi trebuie să învățăm să gestionăm resursele moștenite, să ne cunoaștem pe sine și să știm de ce am venit în neamul ăsta la întrupare și ce avem de gând să facem. 

     De multe ori chiar drepturile noastre divine ca suflet poate să dizolve din karma sau păcatele neamului. Dacă neamul are bubă mare pe relația cu banii iar tu ai lecția asta bine înțeleasă ca suflet, tu vei rezolva ușor această problemă și nu va avea impact așa mare asupra ta. Dar dacă nici tu nu o ai înțeles și vine și de pe neam, atunci sigur o să-ti fie mai dificil să o integrezi.