Meniu Închide

Vulnerabilități și Victorii

     Am discutat deja că acolo unde se află falsitatea se află și o vitalitate scăzută. Cea mai mare falsitate este identificare cu ceea ce nu ești și credințele false provenite din această identificare. Asta mai departe va duce în Aroganță care este căpătâiul vulnerabilității. Atunci când te-a cuprins Aroganța ești mort. Ești țintă sigură. Vei fi pus la pământ chiar și de o muscă. Aroganța apare prin identificarea cu ceea ce nu ești. Dacă tu ai uitat că ești Sinele și te identifici spre exemplu cu, cunoașterea minții, atunci vei dezvoltă o aroganță mentală și vei fi pus ușor la pământ prin slăbirea câmpului vital din acea zona.  

     Deci Aroganța care o punem sinonimă cu Mândria aici este căpătâiul. Mai departe sunt și alte vulnerabilități precum vinovăția, rușinea, apatia, frica, ura, dezamăgirea, depresia etc. V-ați prins de idee.

     Victoria se află în smerenie ce devine în cazul de față sinonimă cu realizarea Sinelui. Omul smerit va trăi în ceea ce se numește neutralitate. Neutralitate nu înseamnă că nu face nimic și nu se implică, dar înseamnă că nu se luptă cu falsitatea ci o învinge prin simpul Adevăr în care trăiește.

     Aceste vulnerabilități se aplică oriunde, chiar și în trafic. Dacă șoferul unei mașini a făcut un accident pe aripa din dreapta, o să vedeți că acolo este de fapt o slăbirea a câmpului și va atrage în continuare același tip de eveniment dacă nu înțelege lecția.

     Un om Arogant pentru banii pe care-i deține va și ușor vulnerabil în față hoților. O femeie ce trăiește în falsitate legat de sexualitate va fi o victima ușoară. Un bărbat ce se consideră atotputernic și superior va fi o victima ușoară celor ce-i consideră cu mult sub el. Exemplele pot continua.

     Omul smerit trăiește în adevăr iar adevărul îl călăuzește în forță, abundență, bucurie și unitate.