Meniu Închide

Iluminarea Celor 5 Răni

     În acest program vom aborda din punct de vedere Spiritual Holistic aceste 5 Răni. Cel mai important este că vom înțelege de ce au apărut Rănile în viață noastră și unde vor să ne ducă. În ce vrea să ne transforme pentru a o vindeca mai exact?

     Cred că majoritatea ați auzit de aceste răni, ați citit cărți despre ele și chiar ați făcut diferite exerciții ce poate nu au dat așa rezultate precum vă așteptați.

     Tocmai din acest motiv am gândit să formez un program de Conștientizare și Eliberare a acestor Răni dintr-o perspectiva mai înaltă. Din perspectiva Spirituală și a rolului pe care îl au aceste Răni în Evoluția noastă spirituală.

Conștientizăm aceste aspecte și să le Iluminăm pe fiecare în parte.

     Costul programului este de 555 lei iar cei ce și-au făcut analiză amprentei energetice, au participat și la celelalte WorkShop-uri sau au achiziționat Cursuri de la mine au o reducere de 10% adică doar 500 Lei.

Ca și Structură avem:

     Cele 5 Răni de Baza (Respingere, Nedreptate, Umilință, Trădare și Abandon). Lucrăm câte o Rana pe Săptămâna. În fiecare zi de Luni până Vineri avem Exerciții cu Întrebări, cu afirmații, cu vizualizare și Meditații atât de Regresie cât și de Integrare a Rănii.

     Lucrăm și cu Cristalele iar pentru asta avem nevoie de 5 Cristale (Pietre Semi Pretioasae, câte unul pentru fiecare Rana).

     Vom face Meditații de început a programului, voi explica Despre Răni, despre fiecare rană în parte, cum se formează, etapele ei, lecția pe care o aduce și cum se integrează.

     Iar la finalul programului avem și alte Surprize plus Meditația de Încheiere a programului.

     Sigur că am dat doar câteva idei despre program în realitate este mult mai complex și dincolo de așteptări.

Pentru Inscriere ma puteti contacta pe eMail: iluminareapotentialului@gmail.com

Sau mă puteți contacta pe Facebook Moroșanu Adrian Mihai