Meniu Închide

Meditaţie – Unirea Cerului şi a Pământului

Următoarea Meditaţie este foarte importantă pentru evoluţia noastră spirituală şi trebuie să devină parte din viaţa noastră. Meditaţia este inspirată de la Drunvalo Melchizedek.

mama pamant

     Respiraţia pe Tubul Pranic ne conectează cu cerul şi cu pământul. Astfel că ne echilibrează energiile Masculine şi Feminine. Mai mult decât atât nu devenim nici nişte legume spirituale în care totul este “roz” şi ne ruinăm partea materială, dar nici nişte materialişti care am uitat de scopul nostru existenţial ca spirit.

     Această meditaţie devine foarte importantă ca ceremonie de binecuvântare a Cerului şi Pământului, deoarece avem nevoie de binecuvantarea Mamei Pământ şi a Tatălui Soare pentru a merge mai departe în orice facem. Fără recunoştinţa pentru Cer şi Pământ şi fără binecuvântarea lor, nu avem forţa să materializăm dorinţele inimii.

     Cu cât respirăm mai mult pe Tubul Pranic cu atât mai mult ne creşte nivelul de energie şi de prană/chi/ki asimilat în structurile noastre mental, emoţional şi fizic. În acest mod de a respira, Prana pătrunde şi în Glanda Pinela şi Pituitară.

Făcând această Meditaţie/Respiraţie zilnic, multe dintre probleme vieţii voastre vor disparea de la sine.

     Pentru început avem nevoie să ne imaginăm Tubul Pranic. Acesta are dimensiuni unice pentru fiecare. Dimensiunea este dată de diametrul rezultat atunci când ne unim Degetul Mare cu Degetul Mijlociu. Acest diametru reprezintă şi diametrul Tubului Pranic.

     Precum în poza de mai jos, acesta este situat de-a lungul coloanei vertebrale. Iese în jos prin perineu şi în sus prin fontanelă.

tubul pranic

Să începem…

 • Mai întâi trebuie să vă relaxaţi şi să respiraţi abdominal şi ritmic după cum am învăţat aici. Puteţi să vă puneţi tonuri de meditaţie care vă echilibrează emisferele cerebrale, astfel o să vă fie mai uşor să accesaţi stările alpha şi chiar theta. Câteva tonuri postam noi aici. Ele sunt mult mai multe şi fiecare îşi alege un ton cu care rezonează.

 • Ton 1

 • Ton 2

 • Ton 3

 • Limba trebuie ţinută în cerul gurii. Duceţi limba din cerul gurii spre spate şi în locul unde devine moale, acolo trebuie să ţineţi şi vârful limbii pe toată perioada meditaţiei. Tehnica conectează inima cu creierul şi produce unde alpha.

 • Acum vreau să vă imaginaţi acest tub de culoare alb-aurie în structurile voastre. Imaginaţi-vă şi simţiţi acest tub de lumină din interiorul vostru.

 • Mai departe, măriţi acest tub de lumină în jos spre centrul pământului. Trebuie să-l duceţi în jos, până ajunge în centrul Pământului.

 • În Chakra Inimii vreau să adunaţi într-o bilă aurie toată iubirea pe care o simţiţi pentru Mama Pământ. Să vă imaginaţi locurile frumoase unde aţi fost pe Pământ sau să vă aduceţi aminte de o experienţă frumoasă pe care aţi trăit-o pe Pământ. Trebuie să simţiţi iubire, respect şi recunoştinţă pentru Mama Pământ. Faceţi asta timp de 2-3 minute, iar după ce aţi adunat chakra inimii într-o bilă de culoare aurie, iubirea voastră pentru Mama Pământ, vreau să o trimiteţi prin tubul pranic în jos spre centrul Pământului. Aici Mama Pământ va trimite înapoi iubirea ei şi recunosţina faţă de voi.

 • Mai departe, măriţi tubul pranic în sus spre centrul Soarelui. Imaginaţi-vă şi simţiţi cum acest tub de sus ieşit prin fontanelă ajunge în centrul Soarelui. Trebuie să vă imaginaţi şi să adunaţi iubire pentru tot ceea ce înseamnă cosmos într-o bilă aurie în chakra inimii voastre. Pentru stele, pentru planete, pentru Soarele ce vă oferă căldură. Trăiţi aceste momente cu Iubire, Respect şi Recunoştinţă pentru Cer şi pentru Dumnezeu. Faceţi asta timp de 2-3 minute iar când aţi umplut bila aurie din chakra inimii cu iubirea pentru Cer, trimiteţi-o prin tubul pranic în centrul Soarelui. Aici Soarele va trimite înapoi către voi Recunoştinţa şi Iubirea lui.

 • Acum trebuie să simţiţi căldura în piept şi în chakra inimii voastre.

 • Simultan, vreau să vă imaginaţi pe fiecare inspiraţie cum primiţi iubire prin tubul pranic de jos de la Mama Pământ şi de sus de la Tatăl Soare, prin Tubul pranic în Chakra Inimii voastre. Cu fiecare inspiraţie pe care o aveţi din Centrul Pământului şi din Centrul Soarelui primiţi iubirea lor. Iar cu fiecare expiarţie pe care o aveţi din chakra inimii voastre oferiţi iubire prin Tubul Pranic în Centrul Pîmântului şi în Centrul Soarelui. Inspiraţi pe Tubul pranic pentru a primi iubire şi expiraţi pentru a da mai departe. Această meditaţie trebuie facută zilnic. Cu timpul, uşor, uşor trebuie să începeţi sa respiraţi în fiecare secundă pe tubul pranic conştienţi. Să oferiţi iubire, recunoştinţă şi să primiţi în schimb.

     Mai departe, vom face meditaţia “Respiraţia Inimii” cu Intrarea în Spaţiul Sacru al inimii. Meditaţie care vă poate face conştienţi de contactul cu Sinele Superior, cu viaţa, cu Dumnezeu şi cu voi. Dar mai întâi trebuie să vă obişnuiti cu Respiratia pe Tubul Pranic.