Meniu Închide

Dizolvarea ego-ului?

     O eroare prezentă în curentul spiritual din online. Mulți vor să distrugă acest ego, să scape de el, și să rămână așa pur spirit sau ceva de genul. Este totuși o credință și eroare care nu vine de curând, este venită de mult din spate din orient unde erau acele percepții că trebuie deschisă glanda pineală să te iluminezi și să scapi de ego și de material, sau din tradiția bisericească ce te condamnă ca fiind păcătos iar prin asta să-ți lovească stimă de sine și să te ducă în umilință(care nu este același lucru cu smerenia). 

     Ego-ul nu se distruge, el se transformă prin maturitate de la Sine. Ego-ul reprezintă personalitatea noastră cu care ne identificăm la nivel de “a fi”. Este puterea noastră personală de manifestare în creație, fără el nu am avea cum să materializăm ceva în viață. Dacă tu te autodistrugi cu astfel de credințe vei avea probleme cu Chakra 3, cu stima de sine, cu imaginea de sine și cu puterea ta personală. Așa că avem nevoie de acest ego.

     De ce a apărut credința că trebuie distrus și să rămână doar spiritul. Datorită judecății precum că trăsăturile noastre de caracter nu sunt conforme modului în care se comportă unu din dimensiunea superioară. Păi logic…ăla acolo nu face sex, nu are nevoie de mâncare, nu merge la job sau chestii de genul. Și ce? Du-te în dimensiunile superioare atunci, ce mai stai pe aici.

     Realizarea Sinelui și transcederea ego-ului se realizează simultan. Ce înseamnă asta? Din momentul în care te regăsești pe tine ca fiind ființă Multidimensională adică trăind în toate dimensiunile în același timp, vei avea parte de o luminare, de o transcedere a unor aspecte vechi ce nu te mai reprezintă, vei integra umbrele tale ce îți compun o parte din ego și vei vedea viața din perspective superioare. Asta este calea corectă. Să te maturizezi natural și să te regăsești pe tine ca ființă Multidimensională.

De aici toate curg.