Meniu Închide

Evoluția Conștiinței

     Mai înainte să vorbim de evoluția spirituală nu trebuie să uităm că există o singură constiință-un singur spirit în tot și toate care se experimentează pe sine însuși. Practic nu este vorba despre evoluție cât este despre Cunoașterea de Sine prin Sine în Sine din Aici și Acum.

     La ce ne referim prin evoluție spirituală? Ne referim la ceea ce dorește spiritul să experimenteze, să învețe și să dezvolte în natura sa proprie.

     Astfel noi ne identificăm că fiind separați de sursă (avem Ego) și începem să materializăm și să vedem lumea din perspectiva ochilor duali. Vedem Eu și Sursa când de fapt există doar Sursa (Dumnezeu, Brahman, Viața, Universul, Creația, Sinele).

     Faptul că suntem iluzionați de ideea separării de sursă ne face să ne experiementăm pe noi înșine și “să învățăm” ceva până ne întoarcem în Ocean.

     Evoluția este diferită pentru fiecare în funcție de cine este el ca Spirit emanat din sursă și de ce intenție a avut creatorul cu acest Suprasuflet Ego. În articolele precedente despre Suprasuflet, Sine Superior și Experimentul cu Lucifer am vorbit în mare despre asta. Bun.

     Coborând mai jos noi ca spirite individuale (cu Ego) avem fiecare programul nostru de viață sau planul nostru existențial (despre care tot vorbim la analiza amprenetei energetice).

     Acest program ne dă un șir de dorințe și experiențe pe care vrem să le trăim aici pe pământ și nu numai. Experiențe ce pot părea dure sau mai binevoitoare din perspectiva fiecărui Ego. 

     Aceste programe depind fiecare ca și durata în funcție de familia de suflete sau de ciorchinele din care facem parte ori de viteza cu care ne parcurgem planul până la capăt. În analize am întâlnit grupuri de spirite ce nu au nici 2000 de ani aici pe planetă dar am întâlnit și vechi de mai bine de 13.000 de ani aici pe Pământ. Aici în categoria asta întră în mare parte Atlantii sau “Europenii” din acea perioada de cădere.

    Asta ne-a făcut pe fiecare să uităm că suntem un singur spirit să ne identificăm mereu cu fel și fel de personalități de-a lungul reîncarnărilor și să ne luăm lecțiile de viață-să ne experimentăm pe noi înșine-să ne jucăm-să suferim-să învățăm-să evoluăm. Aici ne tot învârtim într-o roată „fără de ieșire” cu lecții ce se repetă vieți la rândul până suntem capabili să le depășim (roată samsarei).

     Grație energiilor ce se aștern pe planetă și evoluției tehnologiei o dată cu ea, avem parte de o evoluție mult mai accelerată dacă suntem atenți și de multă multă informație ce ne poate duce cu viteza luminii înainte. Astfel într-o viață putem să luăm experiențe cât puteam să luăm în trecut în 200 de vieți. De ce? Pentru că procesul este mult mai accelerat, tot ce trebuie să faci este să fii suficient de matur și să te pui în acord cu sinele spre a te dezvolta conștient. Altflel rămâi în roata samsarei și în bătaia karmei. Lucru ce provoacă tot evoluție dar poate să fie mai dureros si mai lent.

     Cum este această evoluție? Este foarte complexă și simplă în același timp. Din experiență analizelor mele am întâlnit fel și fel de cazuri și de experiențe și de trăiri. La nivel local 3D-4D-5D pe unii I pune la pământ iar pe alții I ridică. Eu va spun că multe lecții se pot lua prin simpla lor conștientizare și lucrând la acest aspect fără să fie nevoie să atragi o suferință atât de majoră. Suferința majoră apare în urma unei adormiri profunde sau incăpătanări pentru a te scoate de acolo forțat. Iar când Sinele Superior decine momentul oportun… nu te poți împotrivii.

Deci în Concluzie.

     Noi toți suntem un singur spirit, suntem picătura din Ocean care este de fapt oceanul. Din sursa Absolută, Sinele s-a emanat pe sine însuși în Suflete “Individuale” – Ego și în mai multe “bucăți”. Astfel ușor ușor am căzut în acest plan mai grosier (3D-4D din 12D-13 Non-Creația). Aici în planul ăsta avem corpuri grosiere cu Personalitatea lor prin care noi ne dezvoltăm și evoluăm ca spirite pentru a ne autocunoaște.

     Prin Cunoașterea de Sine, putem avea o evoluție spirituală conștientă, astfel încât să ne învățăm lecțiile de viață rapid, să ne reintalnim familia de suflete, să evităm prin a avea parte de suferințe majore spre a ne reorienta pe calea de mijloc și să ne întoarcem înapoi în Ocean conștienți și împliniți.

     Asta facem prin analiza amprentei energetice. Vedem nivelul de conștientă al spiritului, de unde vine, unde se află, unde se îndreaptă, ce lecții și ce plan de existență are cu calitățile și defectele lui, traumele profunde ce îl ajută să evolueze și soluția lor de vindecare spre eliberarea spirituală și întoarcerea în Ocean.

Vă așteptăm cu brațele deschise să va faceți și voi analiza și să vă conștientizați adevărata natură.

Vă Mulțumim și Vă Iubim 🤗❤️