Meniu Închide

Rolul iluziei în evoluție

     De ce este de multe ori utilă iluzia în evoluție? Haideți să analizăm din câteva perspective.

     Pornim mai întâi de la de ce ne reincarnam și uităm. Păi dacă am ține minte cine am fost în viețile anterioare cum am mai corecta greșelile? Pe scurt să trecem rapid, uităm cine suntem tocmai ca să devenim o variantă mai bună a noastră, să ne putem ierta și să-i putem ierta și iubi pe cei cu care am fost în conflict. Pentru asta avem nevoie în primă fază să fim și puțin adormiți sau iluzionați de masca ego-ului. Am mai discutat despre de ce ne reîncarnăm și uităm mai pe larg în alte articole ce le găsiți pe site sau pe canalul de youtube în video. 

     Acuma haideți să vă zic cum e benefică iluzia în evoluție. Luăm un exemplu: Pe Gina. Gina are un temperament mai vulcanic. Se enervează ușor, ia decizii fără să gândească, vorbește fără să asculte și tot așa. Este o perioadă acuma în viața lui Gina când trebuie să-și schimbe partenerul. Sigur ea crede că va lua decizia cea mai bună prin alegerea pe care o face. Așa că impulsivă cum este divorțează în secunda doi și se duce la următorul iubit din România în Spania. Ei și aici vine surpriza vieții. Că următorul iubit pentru care Gina a ales să se despartă nu este atât de iubitor și fidel pe cât crede ea. Ba chiar îi vorbește urât, o înșeală și o tratează ca ultimul om. Contrar modului în care ea îl cunoștea până să facă pasul acesta. Așa că alege să-l refuze și pe acest al doilea iubit și să-și vadă de viață. Surpriza ei aici în Spania este că-și găsește locul de muncă mult visat și că întâlnește niște oameni cu care are un parcurs spiritual evolutiv glonț. Deci ce a făcut Sinele ei Superior. A iluzionat-o că se va duce în Spania pentru un bărbat iar prin această iluzia a reușit să o scoată din relația toxică în care se află și să ajungă în Spania unde și-a început cu adevărat trezirea spirituală.

     Exemple de genul tot sunt. Suntem iluzionați tocmai pentru că Sinele nostru Superior știe că așa este mai bine să ne ducă pe drumul nostru potrivit. Unde dai și unde crapă. Credem că facem o chestie pentru un lucru și ne dăm seama de fapt de altceva. Este misterul și frumusețea vieții.

     Așadar perioadele de confuzie și iluzie nu sunt tot timpul neprielnice. Ci ne împing spre noi experiențe, noi necunoscute și noi abilități si cunoștințe dezvoltate de acolo. Onorați viața așa cum este ea.