Meniu Închide

Stâlpii Destinului

     Calculăm posibilitățile de evoluție în viitor, moștenirilor spirituale, relațiile de care avem nevoie, cum să ne echilibrăm elementele din chart și cum să fim mai conștienți la evoluția noastră.

     O să calculăm pe baza Celor 4 Coloane Ba’Zi să vedem influențăa neamului, a parintinilor, relațiile în general, unde și cum arată mersul benefic de urmat în funcție de vârstă actuală, pe ce perioadă ne aflăm și ce este potrivit constructiv împreună cu cele 10 coloane ale destinului.

     Vom analiza și balanța elementelor din chart-ul nostru. Ce factori sunt mai benefici pentru evoluție…precum prieteni, sau cunoașterea, sau banii, sau orice altceva în funcție de elemente, unde trebuie să aducem mai mult dintr-un anumit element sau mai puțin din celălalt, o să venim și cu soluții aici, mai mult, facem o călătorie și în potrivirea noastră ca și job prin acest Element al Sinelui.

     Ca Bonus o să analizăm și pe baza Stelelor Zburătoare din anul curent și de anul viitor, o să vedem ce influențe avem, unde să fim mai atenți și unde să fim mai oportuniști în evoluția noastră și starea noastră de bine.

Investiția voastră este de 180 Lei (eliberăm și factură dacă aveți nevoie).

Toate calculele împreună cu Chartul vostru o să le primiți pe email. 

Formular Cerere: https://docs.google.com/forms/d/1JRc_xhqmVKI035e8Hyx-m52YAZmh9F1pn0wISSJQFI4/edit