Meniu Închide

Servicii

     Iluminarea Potențialului vă oferă servicii de Top în Evoluția voastră Spirituală și în Cunoașterea de Sine. De la Astrologie, Hipnoză, Reiki, Tarot, Infoenergetica, Numerologie până la Cunoașterea Sinelui și Eliberarea de Necunoscut. Vă invit mai jos să citiți câteva detalii postate despre Serviciile noastre cu autobiografia lor și să vă urmați Inima-Sinele în continuare.

     -Analiza misiunii personale, lecții de viață, calități, talente din alte vieți, moștenirile pe karma de neam, talente latente, defecte, puncte forte, puncte slabe, predispoziții medicale, predispoziții de viitor, direcția aleasă ca spirit la întrupare, spațiul existențial din care am venit la întrupare, vocația cea mai potrivită, compatibilitatea în relații, relațiile karmice/lecțiile cu copii, partenerul, trauma și frica din trecutul reîncarnărilor, soluția ei spre eliberare și împlinire a misiunii personale, recunoașterea umbrelor + alte informații în funcție de nevoia și întrebările clientului.

Autobiografie Moroșanu Adrian Mihai: Click

Cerere Analiza Amprentei Energetice: Click

Cursuri/Inițieri Morosanu Adrian MihaiClick

     

     -Identificarea și eliminarea programelor malefice (farmece, blesteme, implanturi), analiza amănunțită infoenergetică (DH, EBF, vitalitatea, funcța chakrelor etc.), creșterea vibrației, curățare energetică, echilibru energetic (cu impact benefic pozitiv și pe corpul fizic nu doar emoțional și mental), inițiere în sisteme de vindecare, aplicarea lor, eliberarea de rizuduri karmice și lumînarea corpurilor prin terapia cu Daniel Borzas (Click pentru Autobiografie).

Programare analiză>terapie Daniel Borzas: Click

     -Citit în cărți, previziunea viitorului cu acuratețe, înțelegerea motivului pentru care atragi acele evenimente în viața ta, conștientizarea acțiunilor și unde trebuie să intervii, realitatea așa cum este ea cu viitorul aferent.

  • Ședința cu Gabriela Niculescu: Click
  • Autobiografie: Click

     -Consiliere pe relații, găsirea sufletului pereche, înțelegerea certurilor, neînțelegerilor sau relația în sine cu predispozițiile ei, curățare energetică, lucru cu corpul fizic prin exerciții străvechi eficiente, vindecări emoționale printr-o simplă discuție și înțelegere cu Iulia Ionescu.

Programează din timp ședința cu Iulia Ionescu: Click

Autobiografie: Click